Askerlik Tecil Etmek
-
açık öğretimden bir bölüm yaz gelecek yıl için puan kesintiside olmuyor.
-
Müridler bende Açık öğretim meslek lisesi son sınıftayım köyüme askerlik subesinden abiler gelmişler :D 90 doğumluyum bu sene okuyorum diye subeme tecil belgelerini verdim okul bu sene son bitiyor ama diplomayı almam için 63 krediye ihtiyacım olucak bu krediyide toplamam baya bi zaman alabilir . şimdi benim Okula gidip gelmem biticek ama açık öğretim sınavlarına devam ediceğim peki beni tecil ederlermi gene sağolun varolun :D
-
senin tecilini okul uzatıyor..sen tecilini bozmaz isen birsey olmaz..
Tek Yapman Okuduğunu Kanıtlamak.
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------liseden yeni çıktıysan 3 sene tecil hakkın var üni terksen 2 sene hakkın var.
bi soruda benden ben epilepsi hastasıyım arada uykusuz falan kalınca nöbet geçiriyom ilaç kullanıyorum hayat boyuda kullancam sanırım epielpsi hastalarına ne gibi bir uygula mevcut bilen varsa bilgilerini bekliyorum...
-----------------------------sağlık taramasında ilacını düzenli kullanarak askerlik yapabileceğini ispat edebilirsen yani ileri derece bi durum yoksa günlük yaptığın işden daha zor bir pozisyonda olmadan, ilacın daima yanında ve bitmeden tedarik edebileceğin bi şekilde asklerlik yaparsın
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
-----------------------------liseden yeni çıktıysan 3 sene tecil hakkın var üni terksen 2 sene hakkın var.
bi soruda benden ben epilepsi hastasıyım arada uykusuz falan kalınca nöbet geçiriyom ilaç kullanıyorum hayat boyuda kullancam sanırım epielpsi hastalarına ne gibi bir uygula mevcut bilen varsa bilgilerini bekliyorum...
-----------------------------sağlık taramasında ilacını düzenli kullanarak askerlik yapabileceğini ispat edebilirsen yani ileri derece bi durum yoksa günlük yaptığın işden daha zor bir pozisyonda olmadan, ilacın daima yanında ve bitmeden tedarik edebileceğin bi şekilde asklerlik yaparsın
-----------------------------ilaç kullanıyorum ama daha tam etkisini göremedim geçen gün bile 10 saate yakın uyumama ilacı 1 senedir aralıksız kullanmama rağmen hafif nöbet geçirdim ondan öncede arkadaşın evinde bayılmışım uyurken arkadaşım gelmiş başıma o kontrol etmiş beni ama dili falan ısırmışım o sırada bazı sitelere baktımda askeri hastanelere sevk edilip ilacı kesip 2 hafta hastanede yatırıyolarmış kriz geçirmemi bekliyolarmış sonra duruma göre rapor veriyolar diye yorumlar okudum...