folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecil Hakkında

Askerlik Tecil Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ebulmadi bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum ben 2 yıllık yüksek okul mezunuyum.okulum bitti diplomanın fotokopisini aldım fotoğraf falan.gittim askerlik şubesine.tecil istiyorum dedim.anket gibi bir kağıt verdiler  bunu doldur gel dediler.doldurdum.ankettede tecil için mazeretini çalıştığın yeri adresini falan soruyo.neyse doldurdum verdim.muayene oldum.muayene sonuçlarını tekrar askeriyeye verdim tamam dediler 2008 sonuna kada (2 yıl) tecillisin dediler
    kardeş beni eklermisin be bi konuşalım...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ferdix bunu yazdı:
    yok yok rahat ol istersen kaçak ol öle elinden kolundan tutp almıyolar al diplomanı git şubeye erteletecem de ,muayene ol ertesi gün gel al tecil raporunu derler kendimden biliyom.
    kardeş gittim askerli şubesine hallettim 2.şer tane form veridler onları doldurdum en son komutana iimzalattım. biraz durdurdu beni orda. kimlikteki resmi bana benzetemedi komutancık... zar zor ikna ettim adamı..

ondansonra son asker memuruna verdim yarın gel dedi bundan sonr ane olacak kardeş acil cevaplarsan sevinirim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sideside
    sideside's avatar
    Erkek

Herkese selamlar.

Ben 88 doğumluyum.Lise Mezunuyum. Askerliği tecil ettirmek istiyorum

Ankara Askerlik şubesini aradım 88 doğumlular ağustos 15ten itibaren başlıyo tecil işlemleri dedi. 

Lise diplomam ,ikametgah  ve resimlerle gitsem nelerle karşılaşıcam.

Hani nolacak yani. Formmu doldurucam. Kaç yıl hakkım var.Muayeneye girmem gerekiyomu?

Muayene girersem nasıl bi muayene olacak. bi arkadaş tamamen soyunuyomuşuz dedi. Ben en iyisi bilenlere sorayım dedim. Herkese şimdiden teşekkürler. Bilenler lütfen cevap yazabilirmi?  ;)   

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

KAçışınız yopk geleceksiniz bekliyorum :)

1986/4 son İmparator şafak 220 :) ehehe

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sideside bunu yazdı:

Herkese selamlar.

Ben 88 doğumluyum.Lise Mezunuyum. Askerliği tecil ettirmek istiyorum

Ankara Askerlik şubesini aradım 88 doğumlular ağustos 15ten itibaren başlıyo tecil işlemleri dedi. 

Lise diplomam ,ikametgah  ve resimlerle gitsem nelerle karşılaşıcam.

Hani nolacak yani. Formmu doldurucam. Kaç yıl hakkım var.Muayeneye girmem gerekiyomu?

Muayene girersem nasıl bi muayene olacak. bi arkadaş tamamen soyunuyomuşuz dedi. Ben en iyisi bilenlere sorayım dedim. Herkese şimdiden teşekkürler. Bilenler lütfen cevap yazabilirmi?  ;)   

kardeş

2 diploma fotokopisi

2 kimlik fotokopisi
    4 fotoğraf yeterli kardeş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    ahanda konu cukk diye oturdu!..daha bugun halıcıoğlu askerlik subesindeydim!..konu aynı!..tecil...
    bana gelen kaatta 23/08/2007 son yoklamanız deniliyordu bugun gittim allah razı olsun bahcede beklerkene biri geldi yanıma tanıomus beni naber maber hos beş!..senin mewzu ayrı dedi goturdu beni içeri...bi bayanla konustum iki kaat werdi bana ve en son hangi okuldan mezunsan cıkıs ewrakını(diploma,tasdikname vs.)2 fotograf nufus cuzdanı fot. ile birlikte 31 ine kadar muayene olup askerliğini tecil ettirebilirsin dedi..su an elimde forumlar war kişisel bilgi formu niayetinde bişeyler işte!..dediğim ewraklarla gidip muayene olduktan sonra tecil ettirilrbiliyormussun!..
    dipnot:acıkogretim okudum ve kaydımı sildirdim.kaydımı sildirdiğime dair ewrak istediler herhalde lise mezunlarınında diploma fotokopisini isterler!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler 2010 yılına kadar başım kulagım rahat 2010 a kadar tecilliyim babacanlar.

işede girdim.balçovada.. varmı başka tecil ettiren arkadaşlar.. ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    nasıl becerdigini anlat barei
Toplam Hit: 7682 Toplam Mesaj: 29