Askerlik Tecili Hakkında ?
-
Merhabalar,
Ben 08 aralık 1992 Doğumluyum. Askerlik Zamanı Gelmiş Diyorlar Nedir Ne Değildir Bilmiyorum :)
92 Lİ Arkadaşlarım Şubelere Giderek Kendilerini Tecil Ettiriyorlar Fakat Onlar Lise Mezunu Benim Lise Açık Öğretimden Daha Devam Ediyor. Ve Şuan Yurtdışındayım Ne Yapmam Gerekiyor
Tecilin Bitiş Süreside Ekimin Sonuymuş.
Konu Hakkında Bilgili Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.Saygılar
-
4 yıl oldu okul kendı halledıyor lıse okuyorsan acık orgun aksam farketmez yaptırmana gerek yok tecıl fılan
-
mesleki açık ise tecil edebilirsin , normal düz açık ise tecil etmezsen (2 yıllık hakkın olarak yada 3 dü unuttum) alırlar seni askere
ayrıca lise diploması istiyor meslege geç derim diğer türlü nasil yaparsın bilemedim :)
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
4 yıl oldu okul kendı halledıyor lıse okuyorsan acık orgun aksam farketmez yaptırmana gerek yok tecıl fılan
-----------------------------Yok öyle işte normal açık öğretimse tecil ettirme şansın yok, mesleki açık ise başka.
-
heyecan yapma hoca yurtdışındaymışsın bulunduğu yerdeki konsolosluğa git askerliğimi tecil ettirmek istiyorum de tecil ederler sebepsiz 3 yıl askerliğini tecil ettirme hakkın var...
-
Ben Şuan Açık Öğretim Meslek Lisesi Okuyorum. Ve Önümüzdeki Ay Zaten Ülkeme Dönücem. Fakat Benim Tecil Ettirmem Gerekiyor mu ? Yoksa Şuan Açık Öğretimde Kaydım Var Otomatik Tecil Edilir Mi Diye Soruyorum ? Edilmezse Ne Yapmam Grekiyor.
Saygılar -
enes bunu yazdı:
Ben Şuan Açık Öğretim Meslek Lisesi Okuyorum. Ve Önümüzdeki Ay Zaten Ülkeme Dönücem. Fakat Benim Tecil Ettirmem Gerekiyor mu ? Yoksa Şuan Açık Öğretimde Kaydım Var Otomatik Tecil Edilir Mi Diye Soruyorum ? Edilmezse Ne Yapmam Grekiyor.
Saygılar
-----------------------------hocam ikamet ettiğin şubeye telefon et anlat durumunu,
Açık öğretimden fakülte okumak askerliğe bahane değil, lise belki olabilir.
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
Saygılar
-----------------------------hocam ikamet ettiğin şubeye telefon et anlat durumunu,
Açık öğretimden fakülte okumak askerliğe bahane değil, lise belki olabilir.
-----------------------------Sanırım En Mantıklısı Bu.
Eyw Hoca -
hocalar bende normal açık lisedeyim hatta busene üniversite kazandım ama kredin eksik diyip beni mezun etmediler kayıt yaptıramadım nese şimdi ben tecil ettirebilirmiyim sorumbu teşekkürederim
-
Tecil sonu diye bir olay yok. Ben Mayıs'ta asker olacaktım Ocak ya da Şubat'ta tecil ettirdim gerisini sen düşün.. Senin askerliğe daha 1 seneden fazla var..