folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecili Hakkında Bilgi (Lisans)



Askerlik Tecili Hakkında Bilgi (Lisans)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Seve seve geleceksin veya ödeyeceksin hocam. Şimdilik geçmiş olsun diyelim. Belki zamanı gelince benim ranzada yatarsın diye not bırakıyorum sana; şafak 27


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2006
    Erkek

    dışardaydım şimdi gördüm topluca  bildiklerimi cevaplıyayım :)

    literatur

    hocam oto tecil sadece okula kayıtlıyken oluyor oda sanırım her unide olmayablr ama isin aslı ösym   kaydın varsa açık kapalı herneyse sadece o şekilde oluyo  oto ama dediğim gibi her uni yapmayablyr kendin bakmakda fayda var.

    1049 

    hocam rapor dediğim doldurduğun formun alt kısmnda ufak bi yer yeni eski bilemiyorum fakat aile hakimliğinden onay istiyorlar bu kesin.

    muco 

    haklısın hocam a5 daha küçüktü karışmış  :)  ama işin özeti   a4 boyutunda olsun o yeter  :)

    LhaNeT 

    yaş  25  hocam onun başka durumları var doktora falan yapıyorsan uzayabiliyor ama tam teşekküllü bilmiyorum o konuyu soruşturmak lazım .

    eyuperol 

    hocam bence o işte bi farklılık vardır bildigim kadaryla bi sınav mı  mülakatmı öyle bişi varmış galiba tam emin degilim ama öyle olacıgını sanmıyorum  sırf kısa dönem yapmak için uni okuyan gördüğüm için adam uzun cıkacağını bile bile 4 yılı heba etmez herhalde :)

    NaZi_ 

    yeterki senin ranzan olsun sıkıntı yok hocam :)  yemişssin askerliği kazasız belasız hayırlı teskerelerin olsun  :)


    Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek

    Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Toplam Hit: 1629 Toplam Mesaj: 14
askerlik tecil