Askerlik Ve Ehliyet
-
Bugün tecil ettirmeye gittim, okul çıkış belgem faks belgesiydi, orjinali dediler birde ehliyet fotokopisi falan, orda aklıma gelmedi de, benim ehliyetim yok, şimdi bana demesinler olmadıgına dair belge al diye.
Bu konuda bilen var mı
-
tecıl etırmye gıderken sadce dıploma yeterlı usta ehlıyet gerek yokk :|
-
yoksa yoktur. varsa da olduğunu göstermezsen yine yoktur.
askerlik basittir
-
yok be ne alakası var yoksa yokdur ne isteceyek adam senden hadi senin ehliyetin var diyelim bu seferde ehliyetin göstermen yetmeyecekde senden belgemi isteyecek :) Rahat ol biraz
-
isterlersede gidersin emniyet müdürlüğü trafik tescil bürosuna anlatırsın derdini
-
Benim ehliyetim vardı yok dedim.. 3 kez zorla şöför yapmaya çalıştılar.ehliyetimi getirtmem için aps adresi istediler..
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Benim ehliyetim vardı yok dedim.. 3 kez zorla şöför yapmaya çalıştılar.ehliyetimi getirtmem için aps adresi istediler..
-----------------------------Güzel bir yere değinmişin farkında olmadan. :) Salağa yat eleman askerde sen hiçbir şeysin inandır bunu kendine hiçbirşeysin hiçbirşeysin :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
yoksa yoktur. varsa da olduğunu göstermezsen yine yoktur.
askerlik basittir
-----------------------------bugün okul çıkış belgesi faks diye, geri yolladılar, zamanla yarışıyor gibi birşeyim, iş bulduk, perşembe cuma geçti okul belgesiyle, şimdi pazartesiye sarktı, tırsıyorum 1 gün daha kaybetmiyeyim diye, birde bayram geliyor, o yüzden bir an önce işe başlamak istiyorum,
-
benim ehliyetim vardı yok dedim kayıtlara yok geçti birlikte varmı dedi yk dedim halbuki yanımda taşıdım :)
çarşıya çıkınca araba kiralamak kolay oluyo :D
-
benim öğrenim belgesinde .... tarihte mezun olabilecektir. diye yazıodu götürdüm şubeye burda mezun olmuştur yazacak dedi tekrar gittim geldim.Hala 7/24 söverim.
-
Bende gittim diploma aslı - fotokopisi
Varsa ehliyet fotokopisi
Kimlik fotokopisi
3 resim istediler.