folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Yoklama Ve Tecil Hakkında

Askerlik Yoklama Ve Tecil Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek
    Fcuk bunu yazdı

Okuldan diploma alıp götürürsen tecil ederler. Daha önce muayene olmadıysan ceza ödemezsin.

Yok hocam bir kere zamanım olduğunda gittim askerliği teicl ettirmeye işte belgeyi kabul etmeyincede hiç gitmedim askerlik şubesine 1 sene geçti öle işte.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    Haci bu sene bisi yapma, seneye ygs ye gir. Bi acik ogretim yaz. Kazandigin belge ile git al tecili.
    Daha yasin 21, her turlu alirsin.
    Ben 25te tecil aldim, gerisini sen dusun :)

Açıköğretime girmek için hocam yoksa uğraşmam ygs ile uğrasmak istemiyorum önlisansın hakkı varken girim hemen dedim ama olmadı seninki gibi yaparım :)

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

valla hocam okusanda okumasanda 2 yıl kafana göre tecil ettirebiliyorsun

ben okudum tecil ettirdim okul bitti 2 yıl yine tecil ettirdim 2. okula başladım yine tecil ettirdim :D ettirdimde ettirdim :D

oyüzden sanmam direk paket askere alacaklarını ama zamanında iş yapmadığın için belki paketleyebilirler telefon aç sor ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

ya kardeş sen 2 yıllıkmı bitirdin ? o yüzdenmi sıkıntı yapıyorsun uzun dönem alırlar diye ? 

2-3 yıl tecil hakkın var zaten git deki tecil ettirmek istiyorum muayneye felan yolluyorlar uğraştırıyorlar veriyolar hakkını 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

beyler benimde ocakta yoklama kağıdı gelmişti, 93 lüyüm. Şimdi üniversiteye başladım, üniversite bunu tecil eder mi kendi? 

Okuldan gelip almasınlar sonra beni :D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

beyler benimde ocakta yoklama kağıdı gelmişti, 93 lüyüm. Şimdi üniversiteye başladım, üniversite bunu tecil eder mi kendi? 

Okuldan gelip almasınlar sonra beni :D

yok öyle birşey okuldan alma felan okula sor bazı okullar kendisi yapıyor bazıları yapmıyor

Okul vasıtasıyla tecil ettirme daha kolay ekc2 belgesi alıyorsun okuldan bir diğer ismide öğrenci durum belgesi. gidip askerlik şubesine diyorsunki tecil ettiricem ama ekc2 belgesiyle ozaman alıyorlar seni muayneye göndermeden tecil ettiriyorsun

Keyfi tecilde muayne var, ekc2 ile yok 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BalTurk
    BalTurk's avatar
    Erkek
    dreammaker bunu yazdı

hocam geçici mezuniyetin orjinali ile gidebilirsin ve rahat bir şekilde tecil ettirebilirsin. ama sakın orjinali verme askeriyeye çünkü diploma alırken okul geri istiyor onu ayrıca lise diploması ile olmaz o iş 

Geçiçi mezuniyetin orjinali dediğin, geçici mezuniyetin fotokopisi mi hocam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    BalTurk bunu yazdı
    dreammaker bunu yazdı

hocam geçici mezuniyetin orjinali ile gidebilirsin ve rahat bir şekilde tecil ettirebilirsin. ama sakın orjinali verme askeriyeye çünkü diploma alırken okul geri istiyor onu ayrıca lise diploması ile olmaz o iş 

Okulun verdigi gecici mezuniyetin asli. Islak imzali ve muhurlu olanini gotur. Sikinti olmaz.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BalTurk
    BalTurk's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    BalTurk bunu yazdı
    dreammaker bunu yazdı

Okulun verdigi gecici mezuniyetin asli. Islak imzali ve muhurlu olanini gotur. Sikinti olmaz.

Onu verirsem, ben açıköğertime nasıl kayıt olcam? Hocam ben bu işten bişey anlamadım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Lise diplomasıyla tecil ettirirsin 2 sene . Ama kaçak pozisyona düştüysen orasını bilemem

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3839 Toplam Mesaj: 26