Askerlik Yoklamasına Gidip Muayene Olan Müritler
-
2001 de muayeneye gıttım bı kagıt verdıler mobydickin de dedigi gibi ondan sonra bı polıklınıge gonderdıler orda doktor sordu hastalık gecırdınmı hastamısın falan okadar ordan kaatları ımzalatıp tekrar askerıyeye donuorsun kaatları verıyorsun sona tecıl etcksen tecıl ettırıyorsun gıdeceksen allah yolunu acık etsın
korkulacak bırsey yok her genc kızın basına gelır :P:P:P
-
önce bi kagıt eline tutuşturup doldurtuyorlar daha sonra muayene odasına gidip soyunuyosun vücudundaki çiziklere filan bakıyorlar egerki bi kusurun varsa askeri hastaneye sevkini istiyor okadar
-
Banada gelmiş olmamı sanırsam :) Okul bitti kapı gibi diplomam var elimde tecil ettirmek istiyorum ne gerekli? ve nasıl tecil ettiririm :)
-
misal elimizde pc biliyo die kağıt war ( Serfitika ) ne işe yarıyo askerde mesela pc ye oturtup yazımı yardırıyolar yoksa sistemmi baktırtıyolar yada herikisidemi :D yada mesela berbersin o zaman noluyo yada marangoz :D
-
ehliyet alın gitmeden şöför olun şöför olarak giderseniz en çok göreve çıkan aracın şöförünü bulun tabi üst devre ise ona yalakalık yapın o aracın zimmetini alın sonra askerlik boyunca göreve çıkarsın gezer eylenirsin güzel vakit geçirirsin
şöför olmak güzeldi 84/1 ne çabuk geçti günlerimiz
-
bende gördüm adam aynı baytar gibi dişler kollar ayak felan jilet izine bakıyo gözler soluk anladıgı zaman tinerci oluyolar sonra tecavuz ,:D
-
Belkide Aranızda En Kolay Benimki Olmuştur Yanımda Kimlik 4 Foto Gittim Tamda Öglen Molasında 1 1,5 Saat Bekledim Sonra İçeri Aldılar Form Doldurdum
Formda Komando Olmak İstiyormusunuz Diye Bir Seçenek Vardı Kaşıntımdan Olsa Gerek İşaretledim Neyse Formu Verdim Beni SAğlık Ocağına
Yolladılar Abilerim Hep Anlatırlar İşte Soyuyolar Mal Gibi Ortada Kalıyorsun Diye Bana Hiç Bişi Yapmadılar Doktor Herhangi Bir Sorunun Varmı Dedi BEnde Yok Dedim Damgayı Bastı (Askerliğe Elverişlidir..) Verdim Askerlik Şubesine Kagıdı Ayrıldım Oradan Tabi 1 Sene Oldu Bu Olay Olalı Kasımdada Gidiyorum Askere....
-
evet bu muayene tecil için muayeneden sonra dilekçe verip askere gidebilirsin bende inşallah gideceğim askere bu aralık tertibinde sanırım dilekçe verdim sonucu ekimd ebelli olacak
-
bende muayene oldum bu yıl mezundum 2011 e kadar tecil ettirdim öss kascam diye dona kadar soydular :D döndürdüler kendi çevremde 360 derece vs klasik şeyler :D noter tasdikli diploma sureti istiolar