folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Yoklamasına Gidip Muayene Olan Müritler

Askerlik Yoklamasına Gidip Muayene Olan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

2001 de muayeneye gıttım bı kagıt verdıler mobydickin de dedigi gibi ondan sonra bı polıklınıge gonderdıler orda doktor sordu hastalık gecırdınmı hastamısın  falan okadar ordan kaatları ımzalatıp tekrar askerıyeye donuorsun kaatları verıyorsun sona tecıl etcksen tecıl ettırıyorsun gıdeceksen allah yolunu acık etsın

korkulacak bırsey yok her genc kızın basına gelır  :P:P:P

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

önce bi kagıt eline tutuşturup doldurtuyorlar daha sonra muayene odasına gidip soyunuyosun vücudundaki çiziklere filan bakıyorlar egerki bi kusurun varsa askeri hastaneye sevkini istiyor okadar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Banada gelmiş olmamı sanırsam :) Okul bitti kapı gibi diplomam var elimde tecil ettirmek istiyorum ne gerekli? ve nasıl tecil ettiririm :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    misal elimizde pc biliyo die kağıt war ( Serfitika ) ne işe yarıyo askerde mesela pc ye oturtup yazımı yardırıyolar yoksa sistemmi baktırtıyolar yada herikisidemi :D yada mesela berbersin o zaman noluyo yada marangoz :D

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek

ehliyet alın gitmeden şöför olun şöför olarak giderseniz en çok göreve çıkan aracın şöförünü bulun tabi üst devre ise ona yalakalık yapın o aracın zimmetini alın sonra askerlik boyunca göreve çıkarsın gezer eylenirsin güzel vakit geçirirsin

şöför olmak güzeldi 84/1 ne çabuk geçti günlerimiz

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    bende gördüm adam aynı baytar gibi dişler kollar ayak felan jilet izine bakıyo gözler soluk anladıgı zaman tinerci oluyolar sonra tecavuz ,:D

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Belkide Aranızda En Kolay Benimki Olmuştur Yanımda Kimlik 4 Foto Gittim Tamda Öglen Molasında 1 1,5 Saat Bekledim Sonra İçeri Aldılar Form Doldurdum

Formda Komando Olmak İstiyormusunuz Diye Bir Seçenek Vardı Kaşıntımdan Olsa Gerek İşaretledim Neyse Formu Verdim Beni SAğlık Ocağına 

Yolladılar Abilerim Hep Anlatırlar İşte Soyuyolar Mal Gibi Ortada Kalıyorsun Diye Bana Hiç Bişi Yapmadılar Doktor Herhangi Bir Sorunun Varmı Dedi BEnde Yok Dedim Damgayı Bastı (Askerliğe Elverişlidir..) Verdim Askerlik Şubesine Kagıdı Ayrıldım Oradan Tabi 1 Sene Oldu Bu Olay Olalı Kasımdada Gidiyorum Askere....

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet bu muayene tecil için muayeneden sonra dilekçe verip askere gidebilirsin bende inşallah gideceğim askere bu aralık tertibinde sanırım dilekçe verdim sonucu ekimd ebelli olacak

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende muayene oldum bu yıl mezundum 2011 e kadar tecil ettirdim öss kascam diye dona kadar soydular :D döndürdüler kendi çevremde 360 derece vs klasik şeyler :D noter tasdikli diploma sureti istiolar
Toplam Hit: 5066 Toplam Mesaj: 20