Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
ASKIMA SARKI YAZDIM NASIL OLMUS?????
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
arkadaslar bastan söylıyım sarkıyı notere fılan tastık ettırdım zakın çalmayın:)) oooooo cekıLİN gelıyooo ..... YANLIZIM ODAMDA.. TEK BASIMAYIM ODAMDA... BEKLİYORUM ODAMDA.... HANGİ DAMDAAAA İŞTE O DAMDA..:p :p EHEHEH NASI AMA ASK ADAMI BOLE GERIZEKALI SEYLERE ITIYO:)) BI ANDA CIKTI VALLA BU SOZLER:) NASI AMA BENDEN BESTECİ OLURMU? BEYENDİNİZMİ? :))BOLE EMBESIL BESTELERI OLAN VARSA ASK UZERINE TOPLIYALIM KASET YAPAM BEA:)
-
Yorumsuz???
-
PiS_ZAGOR Ne Kadar Mantıksız Bir şiir.Sanırım bunu Sevgiline Deil yoldan Gecen bi Dilenciye okusan ne kadar güler
-
keşke geyik muhabbetine yazsaydın bunu ya :)
-
Sen bu sözleri şarkı yaparsan kral tvden ödül kazanırsın
-
EHEHEH YAPMAYIN ARKADASLAR MUKEMMEL BI SARKI OLUR BU :)) HAYALLERIMI YIKMAYINNNN... WALLLAA MUKMMEL DIEN BIRI CIKMAZSA ATARIM KENDIMI :)))
-
sen birteksin yawwww ?????
-
PiS_ZAGOR bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar bastan söylıyım sarkıyı notere fılan tastık ettırdım zakın çalmayın:)) oooooo cekıLİN gelıyooo ..... YANLIZIM ODAMDA.. TEK BASIMAYIM ODAMDA... BEKLİYORUM ODAMDA.... HANGİ DAMDAAAA İŞTE O DAMDA..:p :p EHEHEH NASI AMA ASK ADAMI BOLE GERIZEKALI SEYLERE ITIYO:)) BI ANDA CIKTI VALLA BU SOZLER:) NASI AMA BENDEN BESTECİ OLURMU? BEYENDİNİZMİ? :))BOLE EMBESIL BESTELERI OLAN VARSA ASK UZERINE TOPLIYALIM KASET YAPAM BEA:)
-----------------------------
Ciddimisin zagor? -
turkish ciddiyim.. tabi gördun sarkının guzellıgını kapacaktın demı heveslenmeee... unlu olcam ünlüüü kasıp kavuracam avrupayı bu sarkıyla goreceksınız
-
Cok zekisin coook..
-
Arkadaşlar bende gecen güün sabaha karşı kafa bi milyon hatunla konuşuyom barlardan birinde tarkanın dudu su varya o çalıyo bende kalktım hatuna sezgi sezgi dilleri diyerek söledim o günden sonra hatun bana daha bi yakın duruyo nedense
Toplam Hit: 14388 Toplam Mesaj: 68