Aşkın (500) Günü - (500) Days Of Summer
-
http://stagevu.com/video/zbuclmljmtaz
izlemedm dukkandaki pc de yüklü deil divx player.Çalışır herhal.
-
sevgiliyle gitmelik :) ama yanımda değil :) o zaman sap sap da olsa gitmelik :)
bağele nete düşerse paylaşın ha :P
-
düştüğü an paylaşalım arkadaşlar.. düştüğü an ..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------http://stagevu.com/video/zbuclmljmtaz
suraya bi bakın ...
-
whoso bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
suraya bi bakın ...
oradaki workprint sürümü hocam sayaç falan var videoda ve workprint olduğu için müziği,bazı sahneleri,efektleri vs mutlaka bişeyleri eksiktir o sürüm zaten 3 hafta önce çıktı ingilizce altyazısı bile yok o sürümün nasıl izlesin adam :)
filmin r5'i çıkar çıkmaz ki R1 ler bazen R5 sürümelrden önce çıkar takip edicez işte,kısacası izlenebilir bir sürümü çıkar çıkmaz senkronlu ingilizce alt yazı beklemeksizin satır satır senkronize edip türkçeye çeviricem siz hiç merak etmeyin hayatımın filmi gözüyle bakıyorum çünkü bu filme bir ömürde bir defa denk gelecek filmlerden Zooey Deschanel'a aşık olmamsa sadece kdvsi :))) şu sözler bile anlatmaya yeter aşk'ı ne kadar iyi anlatan bir film olduğunu ; Erkek kızla tanışır...erkek aşık olur,kız olmaz..(tersi içinde düşünülebilir..)
Kreyzi hocam inşallah dilediğin olur ama olmazsa da üzülme çünkü bu gerçekten yalnız izlenecek filmlerden çünkü aşkı anlatıyor ben şimdiye kadar hiç eşit seviyede bir aşk yaşamadım hep bir tarafın fazla sevdiğini gördüm,hissettim ama sadece hiseettim bilmedim hiç o aşkı ve onlarda aşkımı bilmedi.Tamamen insanın kendi yaşadığı şeyi anlatıyor bu film aşkta zaten öyle değil mi.. -
Ders saat 4te bitiyor. Kız arkadaşımla gider izlerim :\ Cinemall'de gösterime girmişse tabii.
-
Nikoteen bunu yazdı:
whoso bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
suraya bi bakın ...
oradaki workprint sürümü hocam sayaç falan var videoda ve workprint olduğu için müziği,bazı sahneleri,efektleri vs mutlaka bişeyleri eksiktir o sürüm zaten 3 hafta önce çıktı ingilizce altyazısı bile yok o sürümün nasıl izlesin adam :)
filmin r5'i çıkar çıkmaz ki R1 ler bazen R5 sürümelrden önce çıkar takip edicez işte,kısacası izlenebilir bir sürümü çıkar çıkmaz senkronlu ingilizce alt yazı beklemeksizin satır satır senkronize edip türkçeye çeviricem siz hiç merak etmeyin hayatımın filmi gözüyle bakıyorum çünkü bu filme bir ömürde bir defa denk gelecek filmlerden Zooey Deschanel'a aşık olmamsa sadece kdvsi :))) şu sözler bile anlatmaya yeter aşk'ı ne kadar iyi anlatan bir film olduğunu ; Erkek kızla tanışır...erkek aşık olur,kız olmaz..(tersi içinde düşünülebilir..)
Kreyzi hocam inşallah dilediğin olur ama olmazsa da üzülme çünkü bu gerçekten yalnız izlenecek filmlerden çünkü aşkı anlatıyor ben şimdiye kadar hiç eşit seviyede bir aşk yaşamadım hep bir tarafın fazla sevdiğini gördüm,hissettim ama sadece hiseettim bilmedim hiç o aşkı ve onlarda aşkımı bilmedi.Tamamen insanın kendi yaşadığı şeyi anlatıyor bu film aşkta zaten öyle değil mi..
-----------------------------eyvallah sağolasın.
-
zafer plaza,as merkez gibi bursada izlemeyi düşünen arkadaşlar varsa beraber gidelim ?
edit:
güzel kardeşim fragman alt yazısı o ! ben filmi bir senedir takip ediyorum kasmayın boşuna yok diyoz yok ? -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------zafer plaza,as merkez gibi bursada izlemeyi düşünen arkadaşlar varsa beraber gidelim ?
-----------------------------7-19 un paylastıgı linkler tamam mıdır yani izlenebilir midir?
+ olarak ben sinemaya gitmem . evden izlerim. zaten istanbuldayım. ayrıca bursada olsam da zafer plazada izlemem hocam. hocam kusra bakma ya :|
-
hocam stg versiyondada aynı sayaç var he benim için fark etmez desen bile alt yazısı yok zaten filmin :)
sinema çekimi değil o hocam workprint workprint sinmeda zaman sayacının ne işi var filmin altında üstünde :)
Rootb canın sağolsun abü zaten yapayalnız geldik yapayalnız gidecez hep O'nunla tanışmadan gerçek mutluluğu yaşayamayağım inancıyla büyüdüm filmde analtılanda işte o inançla büyümüş adamın aşkı,yapacak bişey yok halen bi yerlerde beni beklediği inancına sefilce inanmaktan başka :))