Aşk"Inız İçin Nelerden Wazgeçebilirsiniz ¿
-
olm siz manyahmısınız banamı oyle gelıyor..
kız milleti için ayagınızdaki donu vermeyin salakmısınız ya :)
kız bu kız.sevgi derler sahte cıkar 3 saatte sevgını satarlar..Ben aşkım için 1 kere hayatıma teşebbüs (intihar) ettim..ama son anda kurtuldum..
aklınız varsa hiçbirseyden vazgecmeyın...hayatın keyfini yasayın.Hiçbirşey imkansız değildir olarak kabul edin bknz: www.rootter.org sizi bu söz hayata baglar ;) -
rooter bende intihar a teşebbüs ettim... aşkım için ohh iyi etmişin bu gün olsun gene ederim ak... ama aşka gelince
kendimden
sevdiklerimden
ailemden
tüm gelirlerimden
paketimdeki son cigaradan
vazgeçerim
zaten bu güne kadarda hemen hemen herşeyden vazgeçtim diebilirim.
az önce iş teklifi geldi şu an izmirde pc sektörünün ölü olmasına rağmen sadece iş sehir dışında idi.. direk hayır dedim çünki eminimki sevdiğiminde gönlü buna razı olmucaktı... -
kimseye aşık olmam,hiç bişeyimdende vazgeçmem
yada hiçbişeyimden vazgeçmiyeceğimden aşık olmam -
kız için değmez a.q neden vazgeçecem.
-
Boynumuz Yiğit Boynu Bükerse Sevda büker...
-
Geçmişimden ve ailemden vazgeçiyorum..
Bu hafta sonu İzmir'e gidiyorum..
Sevdiğimin yanına..
Artık onlarla beraber yaşıyacam..
Babasının yanında beraber çalışacaz..
Herşeyimi geride bırakıyorum.. Zaten herşeyim kuru bir bataklıktı.. İçinde beni hapseden..
Ve bana bir el uzatıldı.. O bataklığı geride bırakıyorum..
O el sayesinde.. -
Kendimden...
-
sewen adama neden diye sorulmaz! bi de şu war sen herşeyinden wazgeçersin sonra o senden wazgeçer.wazgeçtiklerini tekrar kazanmaya çalışırsın sonra o sana döner we tekrar zirwedeyken bırakırsın kazanmaya çalıştıklarını we mutlu olursun ama fazla sürmez o seni terkeder we sen kendi başına yapayalnız kalırsın.artık tek dostun yalnızlık,keder,ağıt,bira,acı,sediinin benliği ve onun senin kalbinde bıraktığı yara izleri we de hergece yürein kan ağlar...of dostlar bu konuyu neden açtınızki şimdi?bu konuda ben çok dertliyim beah biraz teselli edin len beni
-
a.q. evlenmeden hiç birşeyden vazgeçmeyin yoksa herşey için çok geç olabilir zamanı ii değerlendirin !!!
-
eğer gerçekten aşıksanız onunla 1 dk bile geçirmek için RUHUNUZU satabilirsiniz!
Toplam Hit: 5776 Toplam Mesaj: 35