Aslanlar Nerdesiniz?
-
Aslanlar Nerdesiniz? Cimbom bu akşam Tarih yazacak. işi ikinci maça bırakmayacak inşlalah. kimler gsli görelim bakalım ...???
-
burdayız dostum!! ben aslanimdan 1 yada 2 farkli galibiyet bekliyom isi turkiyeye birakmayiz ama biraksakda sorun olmaz her sonucta tur bizim!!
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
burdayız dostum!! ben aslanimdan 1 yada 2 farkli galibiyet bekliyom isi turkiyeye birakmayiz ama biraksakda sorun olmaz her sonucta tur bizim!!
-----------------------------
1 ikimi hayal kırıklığına uğrattın beni nebiçim aslansı9n ben enaza 4 - 5 farklı galibiyet bekliom. geçende tv sohbetinde duydum yav bu sion nerenin takımı ben arattım bulamadım dedi spikler ben koptum :D -
ziktir et aslanıda bi galatasaray lı olarak fenerbahçe ye helal olsun diyorum aq :D
cimbom un ki banko x 2 = 7-0,8-0 olmuş bence fener i kutlamak lazım :)
-
12' lincoln
37' nonda
(galatasaray 2-0 sion) ümit oyuna dahil edilirse farka gider gs :) tromso gibi g*tten bi takım bu sion geçemezsek rezil oluruz :D -
cimbom rahat rahat kayacakta ben izleyemicem sanırsam götüne koydugumun uydusu sinyok yok diyo sabahtan beri :(
-
İnşallah kazanırız.
-
ben TV başına giidom siz dewam edin pls
-
dağılın la karga sürüleri her spor konusunda tartışma yapıyonuz bırakında cimbomun şovunu izliyelim :D
-
yenildik olm yaa :'(
-
abi bunu nasil olr hala soktayim!!!
Toplam Hit: 5974 Toplam Mesaj: 44