folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aslanlar Nerdesiniz?

Aslanlar Nerdesiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Aslanlar Nerdesiniz? Cimbom bu akşam Tarih yazacak. işi ikinci maça bırakmayacak inşlalah. kimler gsli görelim bakalım ...???

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    burdayız dostum!! ben aslanimdan 1 yada 2 farkli galibiyet bekliyom isi turkiyeye birakmayiz ama biraksakda sorun olmaz her sonucta tur bizim!!

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı:
    -----------------------------
    burdayız dostum!! ben aslanimdan 1 yada 2 farkli galibiyet bekliyom isi turkiyeye birakmayiz ama biraksakda sorun olmaz her sonucta tur bizim!!
    -----------------------------
    1 ikimi hayal kırıklığına uğrattın beni nebiçim aslansı9n ben enaza 4 - 5 farklı galibiyet bekliom. geçende tv sohbetinde duydum yav bu sion nerenin takımı ben arattım bulamadım dedi spikler ben koptum :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

ziktir et aslanıda bi galatasaray lı olarak fenerbahçe ye helal olsun diyorum aq :D

cimbom un ki banko x 2 = 7-0,8-0 olmuş bence fener i kutlamak lazım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

12' lincoln
    37' nonda
    (galatasaray 2-0 sion) ümit oyuna dahil edilirse farka gider gs :) tromso gibi g*tten bi takım bu sion geçemezsek rezil oluruz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

cimbom rahat rahat kayacakta ben izleyemicem sanırsam götüne koydugumun uydusu sinyok yok diyo sabahtan beri :(

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    İnşallah kazanırız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    ben TV başına giidom siz dewam edin pls

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

dağılın la karga sürüleri her spor konusunda tartışma yapıyonuz bırakında cimbomun şovunu izliyelim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    yenildik olm yaa :'(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    abi bunu nasil olr hala soktayim!!!

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 5974 Toplam Mesaj: 44