Asp Dosyalarımızı Korumayı Nasıl Yaparz.
-
8mm : emlak scripti hacı :)
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
5 yıldır uğraştıgı şey ne olabilir ?emlak portalı tandır yapma boşuna free wersende kullanan olmaz olm sen kodluyana kadar köşe başındaki emlakçının bile sitesi war :S geç kaldın bu projeye olm :D
Hayatta en güzel şey başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. kapak 1 efsun :D sen değişmezsin olm sana bi e-kitap yollamıştım bir zamanlar etkisini kısa süreli göstereceğini söylemiştim o anı kaçırmışsın neyse.xtlan bunu yazdı:
-----------------------------en iyisi o zaten buzul ftp ve kontrol panel erisimi vermeyin kendi serverlarinizda barindirin.noterdende onaylatirsan bir sorun olmaz.
yok olsun yinede bilmem gerekli noterden onaylatma ve panelden erişme imkanı olmasada yinede %100 sağlama almak isterim.birde dll olayları var ne kadar güvenli olabilir sizce ? zaten biz siteyi proğram vasıtası ile yöneteceğiz o yüzden fazla bir sorun olmayacak ama yinede böyle birşey varsa bilmek isterim.
edit : yok hacı yazman yeterli benim noterden iyi bi tanıdığım var ona soracam ama adam ne kodu derse sıçtık :D 2 saat kodu anlatırsak bilgisayarı anlatırsak die korkuom :D nesye az kaldı bitsin şu emlakta bi gideyim yanına adamın
-
abü dll olayına girme bence çok karışık :/ ama uğraşırım diyosan dll olayı sağlamdır herkes kurup kullanamaz dll ye geçirmeden öncede atarsın içine bi servera göre düzenleme olayı öyle çevirirsin dllye daha sağlam olur ama çok karışık bişey
-
pesimistzombie bunu yazdı:
e peki bu noter olayı nasıl oluyo abi elimde kod var onayla bunu bana mı dicem :D ya valla gerekli şöyle bi araştırmam lazım bulamadım hiçbişey tanıdık notercide yokki amk. neyse yarın noter olayına bi bakayım ben buzul saol yardımcı olamadım ama sen bana oldun :P
bir kac grafik onaylattim noterden aynen dedigin gibi sunlari bana onayla diyorsun 3 tane fotokobisini cekiyorlar ve onayliyorlar.her pafta icin o zaman 11 ytl almislardi :) kodlarida ayni sekilde onaylarlar sanirim -
Ftp zaten vermeyeceksiz xtlan ın dediği gibi. Scriptin çalışma mantığına gelince de oturur yazarsın. Yani bu kadar üstüne düşme. Gidip kod sıralamanı ve kodlama mantığını onaylatırsan (çalışma sistemi) noter sonucunda elinde reel birşey olur.
-
kodlarında fotokobisini alırlarmıki :D:D:D
alırlarsa parasını ben vermem yaz yaz iflah oldum zaten 7 mb grafiği flashı çık 4.30 küsür mb kod abowww :D acayip kağıt ve mürekkep harcar :D
-
Hacı demo' yu gösterecen mi? :)
-
hacı gelecek hafta demo yayınlanacak o zaman link verecem zaten millet çatladı
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hacı gelecek hafta demo yayınlanacak o zaman link verecem zaten millet çatladı
Tester olabilir miyim? :) -
bilen adam her sekilde o scripti kullanabilir fakat cok bilmeyen müsterilerin icin sunları yapabilirsin.
yukarda bahsettiğim iki durum icinde noter tasdiki vs gibi olayları yaptır telif koy.
sattıgın kisilerin kisi bilgilerini vs kendi sistemine kaydet. yani üye olsunlar.
scriptinin ayar dosyasını .dll yap. (ben böyle bişey denedim ama vb set yazdıgın an hata veriyor :) olmıcak sey değil ama anlamıyok iste.)
yani tüm ayarları dllye baglarsın. scriptine bir kurulum sayfası koyarsın.
kurulum esnasında xmlhttp ile sitene baglan :) uzun isi ama netcen baska.. ve kullanıcı bilgileri dogrulandıktan sonra kurulum gerceklessin. asp icin shoutcastta calan sarkıyı gostermek adına bir script vardı onu ara bul. orda böle bi login ornegi vardı...o sırada elektirikler giderse nolur bilemem . aslında cash olaylarına da egilmek lazım.
bisiler yap iste. ama ne kadar kasarsan kas, kullanacak adam kullanır :)
yav iyisimi sen fazla kasma:) bi scripti 8-10 kisiye sattınmı tamamdır zaten.digerleride gozune ilişirse notere tasdik ettirdiğin zımbırtıyla beraber gidip cumhuriyet savcılıgına basvurursun
-
Çaldırma hoca :)