Asp Mi Php Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:
    -----------------------------

rica ederim dostum (:
    1-1 konusundada dert etme tarikat ne gune duruyor :D
    ayrıca asp ve php aynı anda kullanmıssın yapma ( sakın ) :D
    İkisine aynı anda ogreneyım dıye bulasırsan bocalarsın ıksınıde ogrenemezsın (:
    önce birini yetmez bana dersen sonra otekını ogren (:
    Ayrıca elektronık bolumunden lise terk bir php coder abim var kendılerı suan turkuaz medya gurubuna baglı bır sırkette calısıyor iyide para alıyor bizimcity.tv kendileri tarafından kodlanmıs ve guncellenıyor :D

Yani ben elektronikçiyim fln dıe dusunme ki oda bir yerde avantaj ;)

Kolay gelsın :)

Yok zaten ben mesleğime aşık birisiyimdir, hani programlama falan benim için hobi... Olay şu ki bir PIC olsun PLC olsun,hatta O.G. de Role sistemleri olsun artık elektrikten çıkıp elektroniğe hatta bilgisayara yönlendiler... ve şimdi ne öğrendisem kendime. Yoksa pyasaya atılınca vakitte nakitte zor benim için...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

alp bunu yazdı:

ben asp derim.. madem c biliyorsun asp'yi öğren vbasic'i de öğrenmiş olursun c'nin yanında.. Tabi farkları çok ama benerlikleri daha çok en basidinden aynı atadan geliyolar

abi ne diyorsun sen c bilgisi olan adamın asp de işi ne??

**

c bilgin varsa birde asp diye mi soruyorsun ?? php zaten c ailesinden geliyor rahat edersin

hocam yazdığımı tekrar oku.. c biliyosun (nokta, cümle bitti) asp'yi öğren madem öğreneceksin (noktalı virgül) bu sayede visual basic için de temel atmış olursun..

Yani c bildiğin için asp'ye dal demiyorum, öğrenceksen bi de aspyi öğrenirsen vbsic'i de kapman kolay olur bu sayede kullanabildiğin dil sayısı artar anlamında söyledim.. adam zaten kurs murs diyo phpyi kendi kendine öğrenir c biliyosa kursa da gidecekse asp kursuna gitsin en azından altyapısı olur. Gerçi ben asp için kursa falan gitmedim ama gidecekse aspye gitsin dedim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keyx
    keyx's avatar
    Erkek

SEN İKİSİNİDE ÖGREN  ASP  BENCE EYİDİR

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bence php. asp'ye oranla daha kolay

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    comrade
    comrade's avatar
    Erkek

Saçların çabuk dökülüp seksi görünmek istiyosan microsoft la çalış asp öören.

Ben open source devam et derim ama php yani

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Asp :p

Hem burasıda asp daha iyi.. En azından güvenlik açıkları diğerlerine göre daha az.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ben asp ile başladım ama sonra mecburen php e geçmek zorunda kaldım iyiki de geçtim ki asp de bi numara yok ne kadar boktan ve yararsız bişey olduğunu php kullandıkça anladım , asp öğrenmek için harcadığım zamana üzülüyorum sadece

ayrıca denildiği gibi php daha kolay değildir,  php, C tabanlı bi dil olup uygulaması daha zordur, php ile yapabileceklerin hemen hemen bir sınırı yokken asp ile bir dosya yüklemek, taşımak bile inanılmaz bir sorundur. php ile birlikte ajax da kullanabilirsin ayrıca ve bu yaptığın işlere inanılmaz bir estetik katar

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2537 Toplam Mesaj: 18