Asp Öğrenemiyorum :/
-
Hacı şu bu salla,asp öğreneceksen tek yol edit :D gir asp scripti olan sitelerden indir ufak boyutlu scriptlerden çünkü içinde 3-5 sayfa olur ve editlemesi,çalışma mantığını anlaması kolay olur :) ayriyeten netten öğreneceğin şeyler çok yüzeysel gibime geliyor,çünkü taşaklı asp scriptlerinin kodlarında hiç bilmediğim görmediğim şeyler oluyor,ünide okumadıktan sora pek bişi olmuyo ama yinede editi dene ;)
-
Geçenlerde bi asp blog scripti indirdim aspindir.com dan açmamla kapamam bir oldu kodlar o kadar karışıkki anlatamam ama süper bişeydi .Asp okullarda ders olarak okutulmalı :)
-
hazır script indir editle ekleme yap cıakrma yap kodların kullanişlarını nerede nasıl kullanıldıklarını vs vs öğrenirsin
-
affetmez bunu yazdı:
-----------------------------
Geçenlerde bi asp blog scripti indirdim aspindir.com dan açmamla kapamam bir oldu kodlar o kadar karışıkki anlatamam ama süper bişeydi .Asp okullarda ders olarak okutulmalı :)
-----------------------------bence ders olarak okutulmalı dicemde :S zaten okutuluyo :P :D ben meslek lisesine gidiyorum Bilgisayar Bölümünde Bunlar Öğretiliyo Veritabanları Kodlama Dilleri Vs vs
Toplam Hit: 2272 Toplam Mesaj: 15