Asp Site Hackleme....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Mir bunu yazdı:

www.fs-world.com/index.htm

www.9490.dk/index.htm

www.ukleader.org.uk/masum.htm

www.pilatti.com/masum.htm

www.mitac.dk/masum.htm

küçücük bir çalışma :) umarım tahribat üyesine yakışır bir tablodur ::)

Maalesef hiç yakışmıyor. Davsı hackten kimse saymaz..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetali
    jetali's avatar
    Erkek
    Sevgili Tahribat yetkilileri ben Jet-Ali yani defalarca HACK lenen adam.O kadar çok HACK lendimki sayısını ben bile bilmem desem yeridir.Siz site HACK lemeyi her kese öğretmemelisiniz HACK ten HACK e fark vardır HACK vardır şerefsizlik tir HACK vardır Kutsal bir şeydir diyebiliriz.Mesela PKK gibi bu dönemde ve 30 senedir ÜLKEYİ bölmeye çalışan şerersizlere HACK yapmak çoook iyi bir şeydir.Fakat sizler gibi bana nazaran en az 10 kat uzman arkadaşlar HACK bilgilerini herkese vermemelidir.Çünkü bu HACK bilgileri PKK lılar DHKP-C liler gibi guruuplarında eline geçerse kötü olur ve benim gibi PKK ve DHKP-C ye küfür eden eleştiren kişiye bu bilgilerle PKK lı ve DHKP-C li ler HACK yapabilir.Zaten benim tahminim beni HACK leyenlerin çoğu PKK lı.Senelerdir ölüm tehtidleri savurduklarından anlaşılıyor.Aslında siz ve sizin gibi siteler üyelerini kendi seçmelidir yani mesela internette gezinirken bir siteyi beyendiniz o site sahibine siz direk sitemize üye olursanız memnun oluruz gibisinden mesaj atıp üyelerinizi seçmelisiniz.Önüne gelen sitenize üye olursa sizin sitenizde size küfür etmeye kalkar buda olmaz.Herşeyin en iyisini yine siz bilirsiniz ancak siz yinede tavsiyelerimi en azından bir düşünün.Daha dün gelip size tavsiye vermeye kalktığım için özür dilerim ancak siz yinede düşünün.Mesela bazı beni eleştiren sitelerden üye olduktan sonra ben kovuldum sizde sitenizde üyelik iptal hakkını kullanmalısınız.Fakat eleştiriye açık olmak Profosyönelliğin gereğidir ölçülü olduğu sürece eleştiriye açık olmalısınız.Ancak burada ölçü kaçmış gibi?Eğer yanış anlamadıysam bu site de bir HACKER sitesi size tavsiyem HACK yapıyorsanız eğer HACK yapmadan çok düşünün o kişinin HACK i hak edip etmediğini düşünün.HACK sadece DÜŞMAN a yapılır ve DÜŞMAN ı yenmenin en kolay yanı onu tanımaktır.Tanımadığı birine HACK yapan HACKER değil CRACKER dır.Hadi iyi çalışmalar

www.jetali.net www.jetali.com www.jetali.com.tr.tc
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErCaN_sgu
    ErCaN_sgu's avatar
    Erkek

sen de hacklsın sna %100 katılıyıyorum ama ben de senin dedigin gibi pkklıalrın eline gecmesini istemiyorum cunku onlar ulkemiz icin bir thedit ama ben ne yapabilirim ben de ogrenmek istiyorum ewt gorusşlerinizi yazmak zorundasınız cunku burada senin bahsettigin insalların dısında da insan var ve onlar ogrenmek istiyor ewt bekliyorum ya guzel acıklayıcı bir program yok mu!!!!!!!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErCaN_sgu
    ErCaN_sgu's avatar
    Erkek

123456789 sen bu işi biliyosun galiba cunku baktım bir iki siteye gercekten hackalenmis bana bilgi vrebilirmisin nasil hackliyoun siteyi programımı var ya da ne bilem işte nedir yane bu anlat ya da msn adresni ver oradan konusalım

Toplam Hit: 11134 Toplam Mesaj: 25