folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp Siteye Yazma İzni Verme

Asp Siteye Yazma İzni Verme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

s.a sayın mürid kardeşler, bnm asp tabanlı sitem var ve bu siteye ziyaretçi defteri, anket, v.b şeyler koymak istedim, koydum ama mesaj yaz bölümüne, ve yönetici bölümüne girimce 500 internal server error hatası veriyo ne kadar denediysem olmaddı. Ftp proğramı olarak Flezilla yı kullanıyorum dosya izinleri diyorum kodları ayarlıyorum olmuyo, ya dosya yazma izinlerini yanlış yapıyorum yada başka proğram kullanmam gerek. Yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler..

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

hostun kullanıcı panelinden dosya yazma izni verebilirsin bildiğim kadarı ile ASP destekli hostlarda bu şekilde veriliyor.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

izin kodlarını bilmiyorum, dosya olarak klasör olarak oku yaz çalıştır izinlerini bilmiyorum...

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

.htaccess dosyanda bir problem var onu sil yeniden yükle düzelicektir. linux serverlarda genellikle budosya yüzünden 500 hatasını verir. düzelmesse bize bildir düzelirsede bildir :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

bu arada yaptığın çalışmayı beğendim :D:D bi ara seni polat sandım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

.htaccess dosyanda bir problem var onu sil yeniden yükle düzelicektir. linux serverlarda genellikle budosya yüzünden 500 hatasını verir. düzelmesse bize bildir düzelirsede bildir :D

nasıl düzelticemi bilmiyorum ftp ye girince httpdocs var onun içindemi hata htaaccess i ilk defa duyuyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

sen bana pm ile site adresini yolla bi bakayım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

bu arada yaptığın çalışmayı beğendim :D:D bi ara seni polat sandım

:D Okadarda değil yaw .. :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

töbe töbe...

kapa filezillayı falan gir paneline.panel.siten.com gibi bişey büyük iht. asp ise. https tabi.dizine gir db'nin olduğu klasörü bul ne var ne yok komple izin ver.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

panelime girmeyi bilmiyorum ki nasıl girecem, sitemin ismi www.haydiindir.com

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

hahaha ya kanka bu tabloya bakıyorum ve şunu diyorum kendime  "bırakmalı mıyım acaba bu işi?"

Toplam Hit: 3246 Toplam Mesaj: 15