Asp To Html ????
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------
Madem asp kullanıcaktın neden linux sunucu (host...) aldın?...
-----------------------------dimi
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------http://www.dosya.tc/ste.rar.html
bakın burda html sayfa kodlarda html mdbye kayıt yapıyo bi incelerseniz görürsünüz benim istedigim bazı asp scriptleri htmlye veya phpye cevrmek cunki serverim asp desteklemio
-----------------------------upload ettigin yer html ama gonderdigi yer perl. html tek ba$ina db'ye kayit giremez.
senin daha ogrenmen gereken cok $ey var.
ayrica asp, php veya ba$ka bir server side scripting dili html'e cevrilemez
-
abu ole şey olurmu , html browserda, asp serverda calisir.
-
hocam sen seo ile karıştırmış olmayasın :) hani forumlardaki sonu .html ile filan biten alet :)
-
ya upload ettimğim tamam anladm office dosyası ile birlekde destkeli calıso anladım teknini şimdi ama yinede sayfa asp değil asp kodlamada yok neyse linux server aldım cunki param ona uygundu hazır script kurmustum.
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
ya upload ettimğim tamam anladm office dosyası ile birlekde destkeli calıso anladım teknini şimdi ama yinede sayfa asp değil asp kodlamada yok neyse linux server aldım cunki param ona uygundu hazır script kurmustum.
-----------------------------istatistiklere bakıldığında php asp den daha çok tercih ediliyor, ve bence (ve birçok kişiye göre) php asp den çoook daha gelişmiş, o yüzden daha yolun başındayken php öğren derim, pişman olmazsın, zaten hostunda asp desteklemiyomuş..
-
bana tartıştığınız şey abuk geldi. Ya ben analayamadım ya da siz saçmaladınız beyler.