Asp Ve Mysql Kurulum Sorunsalı
-
evet hocam aynen makaledeki gibi yapmayı düşünüyordum bende neyse bu iş nihayete erdiğinde sonucu hep beraber görecğiz o vakit ben senin gönderdiğin linkleri hatmetmeye başlayayım madem tekrar çok çok çok çok teşekkür ediyorum herkese.
Düzenleme : peki veritabanının içerdiği bilgileri (tabloları değil girilen verileri) neresinden görüyoruz management studio da?
Düzenleme 2 : mssql da -1 ve 0 mı true false nin yerini alıyor ?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam aynen makaledeki gibi yapmayı düşünüyordum bende neyse bu iş nihayete erdiğinde sonucu hep beraber görecğiz o vakit ben senin gönderdiğin linkleri hatmetmeye başlayayım madem tekrar çok çok çok çok teşekkür ediyorum herkese.
Düzenleme : peki veritabanının içerdiği bilgileri (tabloları değil girilen verileri) neresinden görüyoruz management studio da?
Düzenleme 2 : mssql da -1 ve 0 mı true false nin yerini alıyor ?
-----------------------------true = 1
false = 0
-
ister mysql ister mssql kullan. veri tabanini yonetmek icin navicat oneririm. gercekten cok basarili bir uygulama.
-
abi sorunsal ne demek? yanı sorun warda bellı mı etmıor demek ? sorun yerın mı koymuorsun? acık yaz bızde yardımcı olalım
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------abi sorunsal ne demek? yanı sorun warda bellı mı etmıor demek ? sorun yerın mı koymuorsun? acık yaz bızde yardımcı olalım
-----------------------------:) sorun vardı çözüm için emin olmadığım şeyler denedim olmadı fakat yanlışı baştan yapmışım neyse şimdi yeni sorunlar var haliyle. İlk defa mssql ile uğraşıyorum ondan bu hâlim. management studio 2005 kullanıyorum tabloların içerisindeki veriyi buradan nasıl görebilirim? Birde hosta aktarımını yaptımmı bir şeyler yapabildim demek olacak :D
Script sorunsuz işliyor şu anda en büyük sevincem :)
-
Hocam studio management ile dbyi açıp, tablolara sağ tıklayıp open table yaptığında açılmıyor mu tablo ve içerikleri? Daha kolay işlemler için navicat programının mssql için olanını indirip kur (warezde full sürümlerini bulabilirsin) kullanımı daha kolaydır.
http://www.navicat.com/en/products/navicat_sqlserver/sqlserver_overview.html
ya da ems sql manager freeware sürümünü deneyebilirsin o da iyidir. (EMS SQL Manager for SQL Server Freeware)
http://www.sqlmanager.net/en/products/mssql/manager
-
evet open demek lâzımmış :) açıldı management ten devam edeyim gözüm alışsın istiyorum.