folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder ASP Ve Veritabanı Temel Eğitim Seti Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım

ASP Ve Veritabanı Temel Eğitim Seti Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek
    arkadaşlar iyi güzel sağolun da ben çalıştıramadım bi iki parçasında hata veriyor o resimdeki sayfayı açabiliyorum ama tamamen boş:(

...........................
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    2 party indirdim ellerine sağlık bakalım artık inş güzeldir ki ii ye benziyo ..........

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    süpersin hoca

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek
    yahu çalıştırabildiniz mi kafayı yicem şimdi bende niye hata veriyor anlamıyorum:<

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek

hatta hataları da yazayım belki vardır bi çözümü;

!   C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part1.rar: CRC failed in ldata\21-42-Select...Case ile şartlı işlemler. The file is corrupt
    !   C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part2.rar: CRC failed in ldata\28-61-Form bilgilerini Querystring ile değerlendirmek (GET metodu). The file is corrupt
    !   C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part3.rar: CRC failed in ldata\32-99-Çerezlerin iptal edilmesi. The file is corrupt
    !   C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part3.rar: CRC failed in ldata\37-107-Değişkenlere atanabilecek özel değerler(keywords). The file is corrupt

bunların yanında avast reklam yazılımı bulduğunu söylüyor şimdilik silmedim.

var mı yapabileceğim bişey kullanamayacaksa silim gitsin. çok uğraştım ama işe yaramayacaksa boşa yer kaplamasın.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek

Dostum emeğine sağLık çok güzel bir payLaşım gerçekten... Sorunsuz çaLışıyor indirebiLirsiniz...

Matrax ÇağLarın YeniLmez Barışçısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek
    ilaç gibi geldi valla  çok sagol hocam :D
Toplam Hit: 3074 Toplam Mesaj: 18