ASP Ve Veritabanı Temel Eğitim Seti Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım
-
arkadaşlar iyi güzel sağolun da ben çalıştıramadım bi iki parçasında hata veriyor o resimdeki sayfayı açabiliyorum ama tamamen boş:(
-
2 party indirdim ellerine sağlık bakalım artık inş güzeldir ki ii ye benziyo ..........
-
süpersin hoca
-
yahu çalıştırabildiniz mi kafayı yicem şimdi bende niye hata veriyor anlamıyorum:<
-
hatta hataları da yazayım belki vardır bi çözümü;
! C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part1.rar: CRC failed in ldata\21-42-Select...Case ile şartlı işlemler. The file is corrupt
! C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part2.rar: CRC failed in ldata\28-61-Form bilgilerini Querystring ile değerlendirmek (GET metodu). The file is corrupt
! C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part3.rar: CRC failed in ldata\32-99-Çerezlerin iptal edilmesi. The file is corrupt
! C:\Users\TOSHIBA\Desktop\ASPEgitim\ASPEgitim.part3.rar: CRC failed in ldata\37-107-Değişkenlere atanabilecek özel değerler(keywords). The file is corruptbunların yanında avast reklam yazılımı bulduğunu söylüyor şimdilik silmedim.
var mı yapabileceğim bişey kullanamayacaksa silim gitsin. çok uğraştım ama işe yaramayacaksa boşa yer kaplamasın..
-
Dostum emeğine sağLık çok güzel bir payLaşım gerçekten... Sorunsuz çaLışıyor indirebiLirsiniz...
-
ilaç gibi geldi valla çok sagol hocam :D