ASP YARDIM İSTEYENLER!
-
Asp ile ilgili bir sorum olcak ASP dersi nerden alabilirim yada önerebilecğeiniz bir kitap cd dergi felan war mı?
-
benim sorum şu ben hazır asp kodlarını htm belgelerinin içine nasıl koyacam c/p yapıyorum ama kodlar çalışmıyor örneğin bir mail gönderme form'u indirdim dediğim gibi yaptım ama kodlar çalışmadı bu konuda yardım ederseniz memnun olurum
-
O formamu çalıştırman için onu bir server'a yayınlaman yazım orda çalışır kendi bilgisayarında çalışmaz server içinde www.domaindlx.com 'dan 100 mb'lık bir alan bedava alabilirsin.
-
SoLiS bunu yazdı:
Asp ile ilgili bir sorum olcak ASP dersi nerden alabilirim yada önerebilecğeiniz bir kitap cd dergi felan war mı?
Buda sorumu kardeşim..Tabiki vardır..Bilgisayar kursları vsvsvs..Dergilerde mevcut ama sınırlı sayıda sınırlı yerlerde bulunuyor..Bi kitapçıdan Turuncu renkli bilgisayar kitaplarından ASP yazanını al sen en iyisi ;) -
Arkadaşlar bilmiyorum belki konu başlığıyla alakalı değil ama elinde asp veya php mail bomber kodları olan biri bana bu kodları yollayabilirm?veya kodların olduğu bi link bilen varmı
Toplam Hit: 5155 Toplam Mesaj: 16