Asp Yorum Scripti Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

include yapma, ben örnek olsun diye yorum-sayfasi.asp yaptım sen oradaki kodları program sayfasının koy

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

ha anladım, o yorum-sayfası.asp nin kodlarını programların altına tablo oluşturup koyarsam olur diyorsun yani. diğer butun proğram sayfalarına teker teker o kodu koysam herbirine ayrı veritabanına gerek varmı yoksa değişeceğim bişi varmı.?

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

aynen öyle yap. programları veritabanındanmı çekiyosun ?

Frontend Dev.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

aynen öyle yap. programları veritabanındanmı çekiyosun ?

nasıl yani, misal program menüsü altında, bütün programlar var sayfa uzantıları html daha yeni zaten 3-4 program ekledim, front pageden ekliyorum, birazda yeniyim bu işlerde.

Memati92 tarafından 09/Mar/13 21:55 tarihinde düzenlenmiştir

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

:) hocam biraz deği bayaa yenisin sen, bu gönderdiğim script veritabanlı çalışır bende ilk öğrenmeye başladığımda senin gibi program sitesi falan yapmıştım, bence sen bırak onu asp öğrenmeye bak veritabanı işlemlerine bak kayıt ekleme silme çekme falan

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

:) hocam biraz deği bayaa yenisin sen, bu gönderdiğim script veritabanlı çalışır bende ilk öğrenmeye başladığımda senin gibi program sitesi falan yapmıştım, bence sen bırak onu asp öğrenmeye bak veritabanı işlemlerine bak kayıt ekleme silme çekme falan

baya yeniyim ewt. :) asp öğrenmekte kolay değilki üniw le uğraşıyorum ağır gelir birinden birini başaramam. :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

sende haklısın :) ama yorum olayı için daha çok erken önce veritabanı olaylarını öğren bence ozaman daha iyi anlarsın

Frontend Dev.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

sende haklısın :) ama yorum olayı için daha çok erken önce veritabanı olaylarını öğren bence ozaman daha iyi anlarsın

:D aynen ama şimdi örneğin program sayfası yapmışız altında yorum kızmı olmayınca olmuyo ii :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

sende haklısın :) şimdiden kolay gelsin sana

Frontend Dev.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

sende haklısın :) şimdiden kolay gelsin sana

eyw. saol. :D

Toplam Hit: 2897 Toplam Mesaj: 31