Asp Yorum Scripti Lazım
-
include yapma, ben örnek olsun diye yorum-sayfasi.asp yaptım sen oradaki kodları program sayfasının koy
-
ha anladım, o yorum-sayfası.asp nin kodlarını programların altına tablo oluşturup koyarsam olur diyorsun yani. diğer butun proğram sayfalarına teker teker o kodu koysam herbirine ayrı veritabanına gerek varmı yoksa değişeceğim bişi varmı.?
-
aynen öyle yap. programları veritabanındanmı çekiyosun ?
-
Webci58 bunu yazdı
aynen öyle yap. programları veritabanındanmı çekiyosun ?
Memati92 tarafından 09/Mar/13 21:55 tarihinde düzenlenmiştir
nasıl yani, misal program menüsü altında, bütün programlar var sayfa uzantıları html daha yeni zaten 3-4 program ekledim, front pageden ekliyorum, birazda yeniyim bu işlerde. -
:) hocam biraz deği bayaa yenisin sen, bu gönderdiğim script veritabanlı çalışır bende ilk öğrenmeye başladığımda senin gibi program sitesi falan yapmıştım, bence sen bırak onu asp öğrenmeye bak veritabanı işlemlerine bak kayıt ekleme silme çekme falan
-
Webci58 bunu yazdı
:) hocam biraz deği bayaa yenisin sen, bu gönderdiğim script veritabanlı çalışır bende ilk öğrenmeye başladığımda senin gibi program sitesi falan yapmıştım, bence sen bırak onu asp öğrenmeye bak veritabanı işlemlerine bak kayıt ekleme silme çekme falan
baya yeniyim ewt. :) asp öğrenmekte kolay değilki üniw le uğraşıyorum ağır gelir birinden birini başaramam. :D -
sende haklısın :) ama yorum olayı için daha çok erken önce veritabanı olaylarını öğren bence ozaman daha iyi anlarsın
-
Webci58 bunu yazdı
sende haklısın :) ama yorum olayı için daha çok erken önce veritabanı olaylarını öğren bence ozaman daha iyi anlarsın
:D aynen ama şimdi örneğin program sayfası yapmışız altında yorum kızmı olmayınca olmuyo ii :D -
sende haklısın :) şimdiden kolay gelsin sana
-
Webci58 bunu yazdı
sende haklısın :) şimdiden kolay gelsin sana
eyw. saol. :D