Aspde Ddos Koruması?
-
Şimdi şöyle bir durum var...
10 saniye sonra deneyin tarzı cevapların sisteme verdirilmesi bile serverda bir takım işlemlerin yapılmasına yol açmaktadır.
ha burada yapılan ne olur. bu tip bir uyarı verildiği taktirde, önceden gelen postlar database'e sorgulama vs gibi işlemlerden geçerden saniyede 5000 işlem yapıyorsa(Tamamen mantığını göstermek için verdiğim bir örnek), Bu hatayı vermesi kararını alırken 3000 işlem yapmaktadır.
Buradada eğer aynı anda 100 clientten saldırı yapıldığını düşünürsek sisteme gelen yük ilkine göre daha az kalacaktır, ama siz 100 client yerine 200 clienetten bağlanmayı denerseniz o zaman hata aynı şekilde ortaya cıkacaktır...
Özellikle bu serverın ilk alındığı zamanlarda ben tahribata aynı anda yapılan 40000 bağlantı olduğunu biliyorum....
Saatlerce yaptığım tek şeyin ip engellemek ve serverı korumak olduğunu holyle birlikte nöbetleşe server beklediğimizi biliyorum....
Ama artık kendi korumamız sayesinde server kendi kendisini koruyor :)
Aynı tahribat backup sistemi gibi tahribat firewall sistemide %100 tahribata özel :) -
Anladım. Hazır rene döktürmüşken sorayım :) Zombi yazmak çok mu zor? Ya da nereden bulunur. Girdiğim pek çok pc var ama sadece girip çıkıyorum zombi bıraksam baya bi ağ kurmuş olacağım. Zombiye ihtiyacım var kısacası..
-
rene beni tahribatın dedicateda alsana :D
-
Serverda sadece tahribat var hoca :)
Satılmaz oradan alan, sen tariqat felsefesini anlayamamışsın... -
bu lafları bana daha önce MSNde de demiştin :D
Toplam Hit: 4553 Toplam Mesaj: 16