Asphalt 8 Windows 8.1 64 Bit'te Nereye Kuruluyor?
-
Asphalt 8 Windows 8.1 64 Bit'te Nereye Kuruluyor? Mağazadan indirdiğimiz oyunlar ve programlar Windows'ta nereye kuruluyor? Sadece metro arayüzünden ulaşabiliyorum uygulamalara. Windows'ta tam adres karşılığı var mıdır?
-
ahh ahh windows ahh adam olmayacak sonunda sunucu hariç tüm kullanıcılar mac a geçecek linux a geçecek hala akıllanmayacak.
-
Program Files klasörüne gir hocam. Klasör gizli olarak orada.
Klasör gizliliğini açarsan görürsün. Uygulamalar onun içinde.
-
opusdei bunu yazdı
Bu da resimli anlatımı: http://www.wikihow.com/Access-Metro-Style-Apps-Installation-Folder-in-Windows-8
-
mfe25 bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Bu da resimli anlatımı: http://www.wikihow.com/Access-Metro-Style-Apps-Installation-Folder-in-Windows-8
Resimli anlatımı birebir uyguladım ve buldum fakat Asphalt 8'i çalıştıramadım. "Bu uygulama yalnızca bir uygulama kapsayıcısı bağlamında çalışabilir" hatası verdi. Yok mu bunun bir çözümü.
Not : Normal metro arayüzünden çalıştırınca oyuna hatasız girebiliyorum.
-
O klasördeki uygulamalar emülatör ile çalışıyor demekki. Metro dan aradığında doğrudan emülatörden açar.
Hocam illaki klasörden neden açmak istiyorsun ? Tam açıkla yardımcı olalım.
Belki izlediğin yol/yöntem yalnış olabilir...
-
opusdei bunu yazdı
O klasördeki uygulamalar emülatör ile çalışıyor demekki. Metro dan aradığında doğrudan emülatörden açar.
Metro arayüzünü hiç sevmiyorum ve ona girmek dahi istemiyorum. Masaüstüne Asphalt 8'in kısayol simgesini koyup öyle oyuna girmek istiyorum. Olay bu. Ayrıca izlediğim yol doğru. Siz denediniz mi?
-
arabaci88 bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Metro arayüzünü hiç sevmiyorum ve ona girmek dahi istemiyorum. Masaüstüne Asphalt 8'in kısayol simgesini koyup öyle oyuna girmek istiyorum. Olay bu. Ayrıca izlediğim yol doğru. Siz denediniz mi?
Masaüstünde Sağ tıkla Yeni=>Kısayol
Burada dosya yolu açılır.
Senin oyunun olduğu dizine girip oyunu seç. Kısayol çalışır.
-
opusdei bunu yazdıarabaci88 bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Masaüstünde Sağ tıkla Yeni=>Kısayol
Burada dosya yolu açılır.
Senin oyunun olduğu dizine girip oyunu seç. Kısayol çalışır.
Yok baba yine olmadı. Yukarıda da yazdığım gibi yine aynı hatayı verdi. Sen denedin ve çalıştı mı?
-
PanxeR bunu yazdı
ahh ahh windows ahh adam olmayacak sonunda sunucu hariç tüm kullanıcılar mac a geçecek linux a geçecek hala akıllanmayacak.
tamam hocam anladık
konuyla ilgili olarak şöyle birşey buldum : http://www.guidingtech.com/13502/metro-apps-desktop-shortcut-taskbar-windows-8/ bir de masaüstü yerine alttaki görev çubuğuna sabitlemek için de sağ tık -> görev çubuğuna sabitle seçeneği var
Fdumanli tarafından 15/Eki/14 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ClassicShell, başlat menüsü yapıyor ve bu yeni başlat menüsünden windows store uygulamalarını çalıştırabiliyor. Tabi oyun vs. denemedim. Bir bakmanızı tavsiye ederim.