Asp.Net E-Ticaret Görsel Eğitim Seti
-
ben bunun php linklerini istiyorum. elinde olan göndere bilirmi?
-
arkadaşlar güzel olduğunu sölemişlerdi çentik atalım crack ı çıktığında bakarız.
-
http://www.hackhell.com/yeni-baslayanlar-yardim/659347-aspnet-2008-gorsel-egitim-seti-craci-kirilmis.html
burdaki ile o aynımı ? aynı ise cracki varmıs
-
yok hocam o farklı bir set.Bunun crack ini yapabilicek bir iki kişi forumda var diye biliyorum!!
-
NuLL29 bunu yazdı:
-----------------------------
yok hocam o farklı bir set.Bunun crack ini yapabilicek bir iki kişi forumda var diye biliyorum!!
-----------------------------biri ben diğeri kim :P
-
programı indirdik ama crack yok bulunur inşlh.
-
NuLL29 bunu yazdı:
yok hocam o farklı bir set.Bunun crack ini yapabilicek bir iki kişi forumdba var diye biliyorum!!
-----------------------------bu set toplam 3cddir fakat eleman 1 cdsini paylaşmış diger cdlerinide paylaşırsa crack yapan bulunur 1 cdsiyle crack yapılmıyor bu arada mresul selimi amcamız olaydan muzdarip bu yuzden bir çok siteyi mahkemeye verdi adam haklı resmen emegini çalıyorlar türkiyede onun gibi egitimci başka bir insan yok adam isyan etti ve sitesine açıklama yazdı girip görebilirsiniz www.gorselegitim.com
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------NuLL29 bunu yazdı:
yok hocam o farklı bir set.Bunun crack ini yapabilicek bir iki kişi forumdba var diye biliyorum!!
-----------------------------bu set toplam 3cddir fakat eleman 1 cdsini paylaşmış diger cdlerinide paylaşırsa crack yapan bulunur 1 cdsiyle crack yapılmıyor bu arada mresul selimi amcamız olaydan muzdarip bu yuzden bir çok siteyi mahkemeye verdi adam haklı resmen emegini çalıyorlar türkiyede onun gibi egitimci başka bir insan yok adam isyan etti ve sitesine açıklama yazdı girip görebilirsiniz www.gorselegitim.com
katılıyorum. Ben C/C++ seti aldım geçen 70 liraya. Emin olun bu parayı vererek fakirleşmedim. Vermeseydim zengin olmayacaktım. Eğer bu egitime gercekten ihtiyacınız varsa satın alın. İnanin sete para verdiginiz için su gibi ezberlersiniz anlatılanları. -
cızıh
-
Linkler Güncellenebilirmi Acil.!