Asp.NET İle Özel E Ticaret Sitesi Kodlayan Güvenilir Firmalar
-
Kendime özel bir script yazdırmak istiyorum. ASP.NET ile yazılmasını istiyorum. Bana sorun yaşatmayacak güvenilir firma önerilerinizi yapmanızı rica edicem.
Biraz detaya girersek;
-Site üzerinden sanal pos kullanarak alışveriş yapılabilecek
-3-4 farklı modül olacak ( Bu projemle ilgili)
-Güvenlik çok iyi olmalı
-Ayrıca firma scripti bana özel yazmalı ve istediğimde teknik destek verebilmeli
-Script kesinlikle hiçkimsenin eline geçmemeli. Bana bunun garantisi vermeli.
Tercihen e-ticaret yazılımı yapan firmalar daha uygun olur.
Teşekkür ederim.
-
http://www.anahtarfinans.com/
-
www.fabrikod.com
-
Firma değilim ama isteklerini fazlasıyla ASP.NET veya ASP.NET MVC ile karşıyalabilirim illa firma diyorsan yakın çevremdeki firmalara yönlendirebilirim.
-
KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------Firma değilim ama isteklerini fazlasıyla ASP.NET veya ASP.NET MVC ile karşıyalabilirim illa firma diyorsan yakın çevremdeki firmalara yönlendirebilirim.
-----------------------------Yalnış anlama hocam ama firma şart. Başım ağrıdığında firmaya ulaşmak ve destek almak daha kolay. Ve sorun çözümü daha hızlı oluyor.
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------Firma değilim ama isteklerini fazlasıyla ASP.NET veya ASP.NET MVC ile karşıyalabilirim illa firma diyorsan yakın çevremdeki firmalara yönlendirebilirim.
-----------------------------Yalnış anlama hocam ama firma şart. Başım ağrıdığında firmaya ulaşmak ve destek almak daha kolay. Ve sorun çözümü daha hızlı oluyor.
-----------------------------Yanlış anlaşılacak birşey yok hocam o zaman sana firma önerisinde bulunabilirim. Bu işlerde tecrübeli tabi firma ile freelance developer'a ödeyeceğin ücret arasında ciddi farklarda olucaktır bunuda göz önünde bulundur tabi. İstersen pm atabilirim İstanbulda isen gidip görüşebilirsin.
-
KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------opusdei bunu yazdı:
-----------------------------KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış anlaşılacak birşey yok hocam o zaman sana firma önerisinde bulunabilirim. Bu işlerde tecrübeli tabi firma ile freelance developer'a ödeyeceğin ücret arasında ciddi farklarda olucaktır bunuda göz önünde bulundur tabi. İstersen pm atabilirim İstanbulda isen gidip görüşebilirsin.
-----------------------------Eevet istanbuldayım. Zaten önce bir mail atıp ardından bi süre sonra yüzyüze görüşüp detayları konuşmaya gideceğim. Ayrıca tek firmeye değil birkaç firmaya gideceğim...
-
proticaret
-
Dark_Lord bunu yazdı:
-----------------------------www.fabrikod.com
-----------------------------Siteleri güzel, referanslarıda fena değil. Bunlarla da bi iletişime geçeyim bakalım. Eywallah saolasın hocam
-
Up ! Konu aktif. Diğer önerileri de bekliyorum...
-
Henüz anlaştığım bir firma yok. Konu güncel. Önerileri bekliyorum