Assasin Creed 2 Beyaz Ekran Sorunu
-
AGALAR çalıştı oynuyorum şu anda ama inş bi aksilik olmaz.video da ne diosa yapın oluyor.hadi hayırlısı...
-
4. bölümde haya veriyo galiba ya.Novella's screet die bi bölüm var orda evasdrop the meeting dio yapıorum ama save lemio sanırım çünkü göreve dewam edemiyorum.bu bölümü geçen warmı warsa yardım etsin ya..
-
hatamı yapıyorum anlamadım çalıştıramadım server hatası veriyo hala etc ayarlarınıda yaptığım halde bağlanılcak server bulunamadı diye... elminster arkadaşımın dediklerini harfi ile yaptım ama ben yediremedim...
-
ya adalar varmı çözen bu olayı 4. bölümden sonrasına geçebiliomusunuz.ben kaldım orda heralde 4. bölüme kadar olan kısımların save dosyaları var bende..
-
keokihamni bunu yazdı:
-----------------------------
ya adalar varmı çözen bu olayı 4. bölümden sonrasına geçebiliomusunuz.ben kaldım orda heralde 4. bölüme kadar olan kısımların save dosyaları var bende..
-----------------------------Giovanni isimli bir adam ki bizim peder oluyo herhalde oyunda bir mektup veriyor ilet bunu diyor.
Ben görevi kabul edip "accept" e basınca bembeyaz bir ekran ve ünlem işareti kalıyor.
ESC yapıp tekrardan geri gelince görev kayboluyor.
Sende de mi aynı sorun var hocam yoksa bu bana mı özel oldu anlamadım???
EDIT: Tamamdır sorunu hallettim kusursuz çalışıyor artık yeni server çıkmış offline çalışmak için onu indirin ordan çalıştırın sorunsuz çalışacaktır;
http://rapidshare.com/files/372862041/0305_acII_off-line-play_1795.rar
password: tooth -
Beyler bir yardımcı olsanız oyunu yeni aldım, serial sorunu var. Onu halletsek bir de beyaz ekran sorunu çıkacak.
Adam akıllı bir crak var mı?
Yardımcı olun lütfen..
-
-
Crack hallettik şimdi oyunu nasıl ingilizce veya türkçe yaparız.
En azından yazılar ingilizce olsaydı..
-
nasıl bulamadınız ya :D
oyuncehennemi.com da eskimiş konulara bakın 10. sayfalara falan gelin bulursunuz :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl bulamadınız ya :D
oyuncehennemi.com da eskimiş konulara bakın 10. sayfalara falan gelin bulursunuz :)
-----------------------------bu konuda eskimiş konu hocam zaten
bulamamış değiliz yani =)