folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assasin Creed 2 Görev Sorunum

Assasin Creed 2 Görev Sorunum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

space + sağ tık + w

böyle olması lazım

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Yeri gelmi$ken soyliyim bu ac'de kontrolleri agiz burun kulak diye yapmi$lar ya. O kadar oynadim oyunu bitirdim hala ali$amadim. Karde$im bi e ya da f butonu koyarsiniz heryere onu basariz:|

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Crackle uğraşma offline serverla oyunu sorunsuz bitirdim.Eğer sorun olursa pm atman yeterli :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrCrowley
    MrCrowley's avatar
    Erkek

Bende oyunu bitirdim.I.oyunu zaten bitirmiştim.Bugünde II. bitti.Oyunun sonunda III.oyunla ilgili ipuçları var.Takıldığınız yerde yardımcı olurum.PM atmanız yeterli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca asagidaki samanlik dolu yerlere atlicaksin, shenmue'den sonra dunyanin en iyi oyunu diyebilirim kisada surmez diger oyunlar gibi

shenmue derken ? nasıl bişey bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

MrCrowley bunu yazdı:

Bende oyunu bitirdim.I.oyunu zaten bitirmiştim.Bugünde II. bitti.Oyunun sonunda III.oyunla ilgili ipuçları var.Takıldığınız yerde yardımcı olurum.PM atmanız yeterli.

sen nerdeydin hocam ya. 3-4 ay oldu biz onu bitireli. Nerden hortlattın konuyu..

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
Toplam Hit: 3813 Toplam Mesaj: 17