Assassin Creed II 2010 PC Oyun + Crack
-
hocam yana yana bu oyunu bekliyordum crack çalışmıyorsa bile çalışanı çıkana kadar bekleriz... Bulup paylaştığınız için çok sağolun... 1. sini iki kere bitirmiş birisi olarak çok bekledim bu versiyonu... göreceğiz bakalım neler olacak ikincisinde...
-
Bunun 1. sinin süper rip li bi linki varmı? Onu oynamayı çok istedim ama bi türlü fırsatım olmadı. Bikeresinde buldum oda çalışmadı... Assasin Creed 1'ide koyarsanız sevinirim...
-
Minimum System Requirement
Operating System: Windows ® XP / Windows Vista
Processor: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200 +
RAM: 1 GB (Windows XP) / 1 GB (Windows Vista)
Hard disk space: 8 GB
Sound device: compatible with DirectX
Video Card: compatible with Direct X 9.0c, 512 MBRam 1 gb diyor bende 4 gb var ama işlemci amd 4600+ 2.4ghz ekran kartıda tutuyor çalıştırmaz sanırım ¿?
-
bu oyunun sistem gereksinimleri bilgisi yanlış sanırım başka bi sitede bunları yazmışlar
- İşlemci: Çift çekirdekli işlemci 2.6 GHz Intel Pentium D veya AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya AMD Athlon 64 X2 4400+ veya daha yükseği tavsiye ediliyor)
- RAM: 2 GB (3 GB tavsiye ediliyor)
- Ekran Kartı: 256 MB DirectX 10.0 destekli ekran kartı veya DirectX 9.0 ve Shader Model 3.0 destekli veya daha yükseği (512 MB bellekli olması tavsiye edilmiş ).
- DVD-ROM sürücü
- Hard Disk alanı: 12 GB
- Çevresel birimler: Klavye, mouse, diğer opsiyonel kontroller (Windows için Xbox 360 gamepad’i tavsiye ediliyor)
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
rapid te 2.part ile 1. part aynı ikiside 1.part
gusel paylasım saol dostum
bana pes2010 sagalm rapid link verene rapid vericem bu arada
-----------------------------http://tahribat.com/Forum-Pro-Evolution-Soccer-2010-107342/
-
Planzero bunu yazdı:
http://www.karsapani.com/index.php?topic=108.0 Rapid linkler hazır sağlam silinirse tekrar upload edebilirim

LİNKLER ÖLMÜŞ BİLEE -
vesselam bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
http://www.karsapani.com/index.php?topic=108.0 Rapid linkler hazır sağlam silinirse tekrar upload edebilirim
LİNKLER ÖLMÜŞ BİLEE
----------------------------------------linkler yenilendi
----------------------------- -
hocam verdiğin link üyelik istiyodu.bende indirdiğim yerde yeni crack yayınlanmış ona baktım.
arkadaşlar oyunun henüz sağlam crack i yok.varsada yayınlanmamış.takip ediyorum çıkınca yüklerim olursa atarım buraya
ubisoft yeni bi güvenlik sist yapmıi dmr mi ne öle bişi oyüzden kastırmış biraz.
son yayınlanan crackte oyuna girenler var giremeyenler var ben bizzat cd-key giremedim:Dbırak oyunu...
nese sabır eyleyin
-
Crack çalışıyor aslında ama Save yapamıyoruz bu yüzden auto save olan kısımlarda Beyaz ekran Çıkıyor.Auto save bölümüde daha ilk başlarda olduğu için bir şey oynayamıyoruz zaten.Yalnız ileride save lenmiş bir şekilde aça biliyoruz ama on dada yine görevleri yapamıyoruz yani elde var sıfır.Save olayı Online olduğu için Soft mod gibi birşey Çıkar sanıyorum.
-
rapid linkleri patlamış düzeltebilirmisin hocam