Assassin‘S Creed 2 & Brotherhood & Revelations Türkçe Yamaları Test Aşamasında
-
serinin hayranları olarak cogumuz illa ki aratmısızdır bu oyunların turkce yamalarını.
fakat dosyalar kırılamadıgı icin bir türlü yama yapılamıyordu, OyunCeviri ekibi kırmıs, 1. oyunda altyazı destegi olmadıgı icin, serinin onun haricindeki diger oyunları komple cevirilmis, sürpriz yaptılar bize. ( reklam olarak algılanmasın :] )
tam da brotherhood'u 2-3 gündür deli gibi oynamaktaydım, %20 küsürde bıraktım, 2. oyundan itibaren tekrar baslayacagım.
her ne kadar hikayenin cogunu anlasak da, ayrıntıları da anlamak adına süper oldu bu.
öncelikle AC II cıkacak, su an test ediliyormus, onun pesine sırayla diger ikisi, hayırlı olsun simdiden.
beta sürümlerinin tanıtım videosu, 3 oyundan da görüntüler mevcut :
-
süper olacak ozaman. çıktığı an tüm serisini tekrar bitiricem.
-
Videodaki grafikler niye bu kadar berbat :|
-
gameboy ekranından mı çekmişler videoyu kutu gibi kafalar fln
-
-
oyunu 2 kere bitirdikten sonra türkçe gelince neye yarar :D neyse yeni oynayacaklara ii gelir ingilizcesi yoksa
-
Çıkanlarla yetinin zira fazla heyecana gerek yok; oyun çeviri bütün projeleri süresiz askıya almış.
2-3 lobsuz, gidip adamların emeklerine teşekkür edeceğine eleştiri diye ayakbağı yaparsa; adamlar haklı..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------oyunu 2 kere bitirdikten sonra türkçe gelince neye yarar :D neyse yeni oynayacaklara ii gelir ingilizcesi yoksa
-----------------------------Aynen ya bi oyunu 2 kere bitirdikten sonra eğlencesi kalmıyor keşke erken çıksaydı :|
Neyse bunada şükür adamlar çalışmışlar gene. Türkçe yamalı oynamak gerçekten güzel oluyor. Heleki birde assassin's creed gibi mükemmel senaryolu bir oyun olursa..
Bu arada bu yazıyı ac hayranları mutlaka okumalı oyunu çok daha iyi anlıyorsunuz okuyunca.
http://www.oyuncehennemi.com/assassins-creed-gercegi-siz-de-ogrenin-t641991.html
-
çok iyi haber :D
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Çıkanlarla yetinin zira fazla heyecana gerek yok; oyun çeviri bütün projeleri süresiz askıya almış.
2-3 lobsuz, gidip adamların emeklerine teşekkür edeceğine eleştiri diye ayakbağı yaparsa; adamlar haklı..
-----------------------------ben oyun çeviriye şahsen hep destek verdim, yorumlar attım videolarına teşvik edici, gerekirse bende yardımda bulunabilirdim. yaptıkları icraatler var, reddedemem çokta iyi işler yaptılar tebrik ediyorum. iki yoruma böyle somurtacaklarsa yapmasınlar. insan önüne çıktığınız zaman eleştiri almak kolay olur, desteği zor alırsınız. eleştirmek kolaydır. eğer kaldıramıyorsanız girmeyeceksiniz işin altına.
ayrıca,
modern warfare 3'ü çeviremediler türkçeye adamlar. bi onu bekliyordum. beceremedikleri gibi bir de askıya almaları çok saçma, daha destek vereceğimi zannetmiyorum.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Çıkanlarla yetinin zira fazla heyecana gerek yok; oyun çeviri bütün projeleri süresiz askıya almış.
-----------------------------ben oyun çeviriye şahsen hep destek verdim, yorumlar attım videolarına teşvik edici, gerekirse bende yardımda bulunabilirdim. yaptıkları icraatler var, reddedemem çokta iyi işler yaptılar tebrik ediyorum. iki yoruma böyle somurtacaklarsa yapmasınlar. insan önüne çıktığınız zaman eleştiri almak kolay olur, desteği zor alırsınız. eleştirmek kolaydır. eğer kaldıramıyorsanız girmeyeceksiniz işin altına.
ayrıca,
modern warfare 3'ü çeviremediler türkçeye adamlar. bi onu bekliyordum. beceremedikleri gibi bir de askıya almaları çok saçma, daha destek vereceğimi zannetmiyorum.
-----------------------------Gibisinden eleştiri değil adamlara yapılann.
Ekibin de aslında eleştiri kavramına girmeyen o yorumları hiç kaale almayıp ki zaten elinde ne varsa onunla
yapabilceklerinin en iyisini yapma politikası güderek(artisliğe gerenk yok biyerde) devam etmeleri gerekirdi bence de.
Herneyse ulan benim de beklediğim MW3 ün seslendirilme projesiydi beaa.. İyi de gidiyodu..