folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin‘S Creed 2 & Brotherhood & Revelations Türkçe Yamaları Test Aşamasında

Assassin‘S Creed 2 & Brotherhood & Revelations Türkçe Yamaları Test Aşamasında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

serinin hayranları olarak cogumuz illa ki aratmısızdır bu oyunların turkce yamalarını.

fakat dosyalar kırılamadıgı icin bir türlü yama yapılamıyordu, OyunCeviri ekibi kırmıs, 1. oyunda altyazı destegi olmadıgı icin, serinin onun haricindeki diger oyunları komple cevirilmis, sürpriz yaptılar bize. ( reklam olarak algılanmasın :] )

tam da brotherhood'u 2-3 gündür deli gibi oynamaktaydım, %20 küsürde bıraktım, 2. oyundan itibaren tekrar baslayacagım.

her ne kadar hikayenin cogunu anlasak da, ayrıntıları da anlamak adına süper oldu bu.

öncelikle AC II cıkacak, su an test ediliyormus, onun pesine sırayla diger ikisi, hayırlı olsun simdiden.

beta sürümlerinin tanıtım videosu, 3 oyundan da görüntüler mevcut :

http://www.youtube.com/watch?v=1GMjOMgL05k

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

süper olacak ozaman.  çıktığı an tüm serisini tekrar bitiricem.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Videodaki grafikler niye bu kadar berbat :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

gameboy ekranından mı çekmişler videoyu kutu gibi kafalar fln 

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Burdan indirebilirsiniz hacılar.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oyunu 2 kere bitirdikten sonra türkçe gelince neye yarar :D neyse yeni oynayacaklara ii gelir ingilizcesi yoksa

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Çıkanlarla yetinin zira fazla heyecana gerek yok; oyun çeviri bütün projeleri süresiz askıya almış.

2-3 lobsuz, gidip adamların emeklerine teşekkür edeceğine eleştiri diye ayakbağı yaparsa; adamlar haklı..

.. you only have you ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

oyunu 2 kere bitirdikten sonra türkçe gelince neye yarar :D neyse yeni oynayacaklara ii gelir ingilizcesi yoksa

Aynen ya bi oyunu 2 kere bitirdikten sonra eğlencesi kalmıyor keşke erken çıksaydı :|

Neyse bunada şükür adamlar çalışmışlar gene. Türkçe yamalı oynamak gerçekten güzel oluyor. Heleki birde assassin's creed gibi mükemmel senaryolu bir oyun olursa..

Bu arada bu yazıyı ac hayranları mutlaka okumalı oyunu çok daha iyi anlıyorsunuz okuyunca.

http://www.oyuncehennemi.com/assassins-creed-gercegi-siz-de-ogrenin-t641991.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

çok iyi haber :D

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

HyP-X bunu yazdı:

Çıkanlarla yetinin zira fazla heyecana gerek yok; oyun çeviri bütün projeleri süresiz askıya almış.

2-3 lobsuz, gidip adamların emeklerine teşekkür edeceğine eleştiri diye ayakbağı yaparsa; adamlar haklı..

ben oyun çeviriye şahsen hep destek verdim, yorumlar attım videolarına teşvik edici, gerekirse bende yardımda bulunabilirdim. yaptıkları icraatler var, reddedemem çokta iyi işler yaptılar tebrik ediyorum. iki yoruma böyle somurtacaklarsa yapmasınlar. insan önüne çıktığınız zaman eleştiri almak kolay olur, desteği zor alırsınız. eleştirmek kolaydır. eğer kaldıramıyorsanız girmeyeceksiniz işin altına.

ayrıca, 

modern warfare 3'ü çeviremediler türkçeye adamlar. bi onu bekliyordum. beceremedikleri gibi bir de askıya almaları çok saçma, daha destek vereceğimi zannetmiyorum.

=)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

schwarzseherisch bunu yazdı:

HyP-X bunu yazdı:

ben oyun çeviriye şahsen hep destek verdim, yorumlar attım videolarına teşvik edici, gerekirse bende yardımda bulunabilirdim. yaptıkları icraatler var, reddedemem çokta iyi işler yaptılar tebrik ediyorum. iki yoruma böyle somurtacaklarsa yapmasınlar. insan önüne çıktığınız zaman eleştiri almak kolay olur, desteği zor alırsınız. eleştirmek kolaydır. eğer kaldıramıyorsanız girmeyeceksiniz işin altına.

ayrıca, 

modern warfare 3'ü çeviremediler türkçeye adamlar. bi onu bekliyordum. beceremedikleri gibi bir de askıya almaları çok saçma, daha destek vereceğimi zannetmiyorum.

Gibisinden eleştiri değil adamlara yapılann.

Ekibin de aslında eleştiri kavramına girmeyen o yorumları hiç kaale almayıp ki zaten elinde ne varsa onunla

yapabilceklerinin en iyisini yapma politikası güderek(artisliğe gerenk yok biyerde) devam etmeleri gerekirdi bence de.

Herneyse ulan benim de beklediğim MW3 ün seslendirilme projesiydi beaa.. İyi de gidiyodu..

.. you only have you ..
Toplam Hit: 1903 Toplam Mesaj: 13