Assassins Creed II (Yardım)
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------translate.google.com dan rusça tercüme et veya git cd ciye geri iade et
-----------------------------
Tercüme edilecek gibi değilki menü rusça, yazıların hepsi rusça.. Yok gerek kalmadı arkadaşın verdiği yol yaradı işe saolsun =) -
Yav bende ufak biladeri yolladım assassin's creed 2 yi al diye. ttnet saolsun 512 ye düşürdü hızı indiremedim. Gitmişler assassin's creed 1 satmışlar. Hayatımda bu kadar saçma ve sıkıcı oyun görmedim resmen bitittirmemek için zorluyor kendini. Sürekli aynı aynı aynı. İnşallah 2 böyle değildir.
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------
Yav bende ufak biladeri yolladım assassin's creed 2 yi al diye. ttnet saolsun 512 ye düşürdü hızı indiremedim. Gitmişler assassin's creed 1 satmışlar. Hayatımda bu kadar saçma ve sıkıcı oyun görmedim resmen bitittirmemek için zorluyor kendini. Sürekli aynı aynı aynı. İnşallah 2 böyle değildir.
-----------------------------2 oyle degil haci:)
Ama gercekten yani adamlar 1'den ayni senin dedigin gibi cok ders cikarmi$lar.
Brotherhood'u bekliyoruz gelsinde oynayak:B
-
LordVader bunu yazdı:
2 oyle degil haci:)
Ama gercekten yani adamlar 1'den ayni senin dedigin gibi cok ders cikarmi$lar.
Brotherhood'u bekliyoruz gelsinde oynayak:B
-----------------------------Yav 1. oyuna ne desem boş gerçekten. Sürekli kuleye çık, kuleden samana atla bi bok olmasın, deniz bile değil su birikintisine girse boğulsun :D Halka yardım et. birinin cebinden bişi çal, bıçak çal. Bide aşırı uzun atlanmayan diyaloglar. 30 kişiyi sadece counter attackla yere sermen filan falan hic bişiye benzememiş. Daha 2. oynamadım 3. cıktı demek pehh be :D pc kaldırır inşallah
-
rusça öğren...
-
Sorun çözüldü. Yardım eden arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim =)