Assembly Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

şunu belirtmek istiyorum :) artık her üniversitede pic dersi veriliyor herkes pic geli,ştiriyor ama bn unıversitelerden ayrı olarak assembly den uzak yani bende bu boşluktan yararlanıp asssembly de kendimi geliştirmek istiyorum yani boşluug olan bir kısma yönelmek yani amaç çünkü ilerde gelişeceğim programalama dili ile ilglii bir firmada sabt bir iş de yapmak isterim plc çok buyuk bu yuzden çk zor ve elektrik temelim yok kendimi gelşitirmem zaman zaman + zaman alıcağını düşünüyorum ve şuan tek eksik şu

bana bu assembly de yol gösterici lazım 

elimden tutcak biri yani

nerden başlamalıyım assembly de

ayrıca kaynakta önerebilirler vbana

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ekstra olarak bildiklerim şunun bir kısmı.. 

http://nightnetwork.org/writings_tr/6502_makine_dili/html/6502_makine_dili.html#d4e58  burdan sçeme yani giriş çıkış değiştirme toplma çıkarma vs vs

yaptıgmız uygulamalardaö nce tanımak içindi daha sonra girişe bilgi girip çıkışa çıkıştakileri alıp geri girişe atmıştık uygulamada ama gkendimi geliştirmek istiorum

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yasin gece gece cd leri çıkarttın bana. bak sana görsel assembly dili eğitimi ni buldum 527 mb. program

program ses li okuyor anlatıyor uyguluyor...sen sadece ne yapıyor ne yazıyor ona odaklan yeter.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5235 Toplam Mesaj: 14