Asssasin Creed 2
-
assasin creed 2 yi tek link var mıdır birde win7 de çalışır mı? diğer sistem özellikleri yetiyo
-
http://tahribat.com/Forum-Tek-Link-Oyun-Koleksiyonu-54-Adet-Part-1-1-13-114964/
çalışır heralde
-
verilen adresdeki link calışıyor indirdim kurdum Crack sorunundan dolayı delete Attim.
-
ya o site türkiyeye vermiyormuş öyle yazıyo nasıl indirebilirm dns şe yaramadı ktunnel de olamdı
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
ya o site türkiyeye vermiyormuş öyle yazıyo nasıl indirebilirm dns şe yaramadı ktunnel de olamdı
-----------------------------kardeş idm indir idm ye ordaki url yi kaydet indir diger türlü zor indirirsin.
-
idm ? nedir
-
sen ilkkezmi internete giriyorsun ?
buyur bak : http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=idm&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c74ce447609666b
edit:
İdm(İnternet Download Manager)
idm bir indirme yöneticisidir.İnternetten indireceğiniz programları,dosyaları,müzikleri,videoları hız kaybetmeden son hızda indirmenizi sağlıyor.
-Video indirmek için yapmanız gereken videoyu başlatmak.Video oynamaya başladıktan sonra videonun üzerinde idm’nin yazısı çıkar.”Bu dosyayı indir” yazar.Bu yazıya tıklarsınız,kaydedeceğiniz yeri sorar.Seçtikten sonra “indirmeye başla(start download)” tuşuna basarsınız ve indirmeye başlar.
-İndirmelerinizde hız sorununuz olmaz.Hız limitiniz neyse o hızda indirirsiniz.
-Seçeneklerinden hangi tarayıcılarda kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz.İlk kurduğunuzda bilgisayarınızdaki kurulu tüm web tarayıcılara entegre ediyor kendini.
-
win7 64 bit sorunsuz çalışıyor.hayvani bi oyun.SKIDROW sunumu bulmaya bak.Cracki çok kolay öle sanal server felan gerektirmiyor.bildiğin kopyala yapıştır
-
deja-vu bunu yazdı:
win7 64 bit sorunsuz çalışıyor.hayvani bi oyun.SKIDROW sunumu bulmaya bak.Cracki çok kolay öle sanal server felan gerektirmiyor.bildiğin kopyala yapıştır
-----------------------------oturdunmu kitliyor. 6-7 saat sonra artık kalkayım yoksa öleceğim diyosun :D, mutfak raflarına tırmanmak falan refleks oluyor.
-
VBDream bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------oturdunmu kitliyor. 6-7 saat sonra artık kalkayım yoksa öleceğim diyosun :D, mutfak raflarına tırmanmak falan refleks oluyor.
-----------------------------sorma hacı.Makinada 2-3 tane daha oyun var oynayamıyorum onları.Çıkamıyorum assassinden valla:Dyürüyüşüm değişti:Dbide altair in yelek kılıç falan aldım daha bi hoş oldum:P
-