folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astronomiden Anlayanlar?

Astronomiden Anlayanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Arkadaslar ay su an normalde olmasi gerekenden tam ters sekilde bir goruntu veriyormus. Izmirdeyim. Gozlemleyen ve anlayan birileri varmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

nerden çıktı bu haber, mümkün mü sence bu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

böyle bi haber var ama?

http://www.ntv.com.tr/teknoloji/dev-asteroid-dunyaya-tegetgececek,P02rcSrGM0OnjFxxBKlAJw

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

nerden çıktı bu haber, mümkün mü sence bu

Iste bunun bir sebebi vardir onu merak ediyorum iste biri ciksr bulut der. Biri derki su yuzden vs. Onun icin sordum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Asteroid, dünyanın yaklaşık 1 milyon 200 bin kilometre uzaklıktan geçecek. 

Asteroid, Türkiye saatiyle gece 3 ile sabah 8 arasında Amerika Avrupa ve Afrika'dan görülebilecek.

Nasil birsey bu! Bukadar uzak mesafeden gecip dunyadan nsil gorulebiliyor..bunun enerjisi nedir-ki bu mesafe 2017 yilina kadar dunyaya en yakin gecen asteroid oluyor.!

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

dostum ay dunya etrafinda donerken, ayni zamanda kendi etrafinda da doner. donme hizlari birbirine esit oldugu icin dunyanin neresinden bakarsan bak, ay in hep ayni yuzunu gorursun. o yuzden tersini, arkasini, altini, gelmisini, gecmisini gormen teorik olarak imkansizdir. hatta pratik olarak da imkansizdir.

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

dostum ay dunya etrafinda donerken, ayni zamanda kendi etrafinda da doner. donme hizlari birbirine esit oldugu icin dunyanin neresinden bakarsan bak, ay in hep ayni yuzunu gorursun. o yuzden tersini, arkasini, altini, gelmisini, gecmisini gormen teorik olarak imkansizdir. hatta pratik olarak da imkansizdir.

Anlatmak istedigim o degildi. Mesela hilal seklini dusunun . bayraktaki hilalin acik uclari sag tarafa bakiyor degilmi. Simdi  bunun tam tersi olarak gorundugunu dusunun. Acik uclar sola bakiyo.  Anlatabilddimi simdi acaba?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hoca guneye gitmen lazim onun icin ay donmez hareket etmez

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    hoca guneye gitmen lazim onun icin ay donmez hareket etmez

inadinami yapilmakta anlamiyorum. Ben ay dondu demiyorum. Goruntusu o sekildeydi. Muhakak bir sebebi vardir gozlemleyen veya haberi olan birinden sebebini ogrenmek istiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bi kaç milyon yıllık bi doğa olayını farketmişsin :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 2046 Toplam Mesaj: 18