folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus Laptop Ekran Sorunu

Asus Laptop Ekran Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba,

Sanırım sorun LCD panel ile anakart arasında bulunan kablodan kaynaklanıyor. O kabloda sorun vardır.70 civarı bir ücrete değiştiriyorlar. garantin devam ediyorsa elden göstererek vermeye çalış.iyicede izah et. hala yapmıyorlarsa şikayetvar.com a yaz. hemen ilgilenirler.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Aynı arzayı 3 kere belirtirsen arka arkaya değiştrmeleri gereki bn öyle biliyorum. Aynısını yaz ve bi çok şey yaz. Birde götür ordaki teknik elemanlardan birine göster. Bn asustan çok çektim. Adamın tekiyle telefonda küfrlştim. En sonunda Oranın müdürüne ulaştım şikayet ettim. Garantimn bitmesine rağmen ücretsiz yapmışlardı. Büyük patrona ilet derdini :D

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

birgaripaskbestesi bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba,

Sanırım sorun LCD panel ile anakart arasında bulunan kablodan kaynaklanıyor. O kabloda sorun vardır.70 civarı bir ücrete değiştiriyorlar. garantin devam ediyorsa elden göstererek vermeye çalış.iyicede izah et. hala yapmıyorlarsa şikayetvar.com a yaz. hemen ilgilenirler.

Teşekkürler fakat ANTALYA dayım teknik servis İSTANBUL da iyice izah edip gene gönderelim garantimiz var ama bi işe yaramıyor :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ekran filminde yırtık yada ekranında bozulma var.Tek çözüm ekranı değiştirmen

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Hocam bu laptop hiç düşmedi veya hor kullanılmadı öle durduk yere bi anda oldu . Ekranı ileri geri oynattıgım zaman geçiyor ara ara yapıyo . Durduk yere yırtılan bişimi bu ? Herkez ayrı bişi sölüyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Valla dostum istanbulda olsam direk gider asusa halletirirdim ama aydındayım Sen durumu aynen tkrar yaz açık yaz kıtlar anlamaz. Ekran açıkken oynatın filan diyin birde telefon ile ara iza et durumu

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

Valla dostum istanbulda olsam direk gider asusa halletirirdim ama aydındayım Sen durumu aynen tkrar yaz açık yaz kıtlar anlamaz. Ekran açıkken oynatın filan diyin birde telefon ile ara iza et durumu

Saol kardeşim ilgilendigin için burada herhangi bir pc ciye gösterip sorunun neden kaynaklandıgını ögrenip ondan sonra göndermeyi düşünüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

Hans bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Hocam bu laptop hiç düşmedi veya hor kullanılmadı öle durduk yere bi anda oldu . Ekranı ileri geri oynattıgım zaman geçiyor ara ara yapıyo . Durduk yere yırtılan bişimi bu ? Herkez ayrı bişi sölüyor :D

yahu ne tuhaf tuhaf cevap vermiş arkdaslarımız bunun sorunu belli işte lcd veya data kablısu bozuk nadir olarak ram nadir olarakta ekran kartındanda yapabilio bunu yolla garaniye sıc agızlarına bak bakalım nası değiştiriolar hemen düzelmeden yollarsanız mahkeyeme vercm amk de

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

paneli üstten kastırınca düzeliyo mu?

garantiliyse macera peşinde koşma gönder garantiye.

yok ben garantiyle uğraşamam diyorsan ben seni antalyadan bi müşterime yönlendireyim. filme bant çekin çalışsın.

ama param çok diyorsan 15.4 panelin 2. elini 175 ten sıfırını 275 ten takıyorum. gönder takayım. yada antalyada ki kardeşimiz taksın?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 7205 Toplam Mesaj: 20