Asus Laptop Garanti Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Almayın la artık şu sikkolardan bilgisayar.

Gönder garantiye 2 defa, sonra yine tamir edememiş olacaklar belgelerini hazırla ( garantiden geri yollarken gönderdikleri cihazda sorun yoktur belgesi de, internet sorgulama sayfa sonucu falan da ne varsa topla ) git tüketici hakem heyetine ( cihazın fatura fiyatına göre il veya ilçeye gidip başvurman gerekecek ) başvurunu yap sonra 6 ay bekle 6 ay sonra bilir kişi çağıracak gidip göster adama, ikna et sıkıntılı olduğuna dair, sonra iadeni al...

http://www.ayhan.info.tr/benden/asus-teknik-servis-rezilligi/

Temmuz sonunda garantisi bitiyor, internetten sorguluyorum garantisi bitmiş gösteriyor. Haziran sonunda kendim elden vericem istanbula gidince. O zamanda yapmazlarsa boş vaktim olacak uğraşırım onlarla. Kaç saattir Windows 7 kurmaya çalışıyorum, bios a bişey yapmışlar hiç görmediğim şeyler çıkmaya başladı. Alev almazsa iyidir 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Almayın la artık şu sikkolardan bilgisayar.

Gönder garantiye 2 defa, sonra yine tamir edememiş olacaklar belgelerini hazırla ( garantiden geri yollarken gönderdikleri cihazda sorun yoktur belgesi de, internet sorgulama sayfa sonucu falan da ne varsa topla ) git tüketici hakem heyetine ( cihazın fatura fiyatına göre il veya ilçeye gidip başvurman gerekecek ) başvurunu yap sonra 6 ay bekle 6 ay sonra bilir kişi çağıracak gidip göster adama, ikna et sıkıntılı olduğuna dair, sonra iadeni al...

http://www.ayhan.info.tr/benden/asus-teknik-servis-rezilligi/

Temmuz sonunda garantisi bitiyor, internetten sorguluyorum garantisi bitmiş gösteriyor. Haziran sonunda kendim elden vericem istanbula gidince. O zamanda yapmazlarsa boş vaktim olacak uğraşırım onlarla. Kaç saattir Windows 7 kurmaya çalışıyorum, bios a bişey yapmışlar hiç görmediğim şeyler çıkmaya başladı. Alev almazsa iyidir 

Garanti başlangıcı olarak elindeki faturanın tarihine bak, faturayı kaybetme, fotokopisini de sakla, artı garantiye gönderirken isterseler fotokopisini yolla.

Hakem heyetine başvurduğunda garantisi olduğu sürece, sonuç çıkana kadar garanti bitse dahi sıkıntı olacağını sanmıyorum

he edit, 

win 8 kurdularsa 8.1 e güncelle devam et, alışırsın bi kaç günde, güzel sistem :)

noname tarafından 16/May/15 20:56 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

freedos makinaya win 8 yükleyip göndermişler hocam, elimde de hiç iso yok. o yüzden 7 kurmak zorunda kaldım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

cihaz freedos değil lisanslı w7 ise asus'a sokmaya buradan başlayabilirsin..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

son 4 ayda kuzenim 6 defa garantiye yolladı. itneler içine saç kurutma tutup geri mi yolluyolar anlamadım. iade de almıyolar değişim de yapmıyolar. asusun böle olduğunu bilmezdim aq.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

son 4 ayda kuzenim 6 defa garantiye yolladı. itneler içine saç kurutma tutup geri mi yolluyolar anlamadım. iade de almıyolar değişim de yapmıyolar. asusun böle olduğunu bilmezdim aq.

hocam saçkurutma makinası tutsalar yine iyi. Üstündeki toz duruyor hala. Bez bile vurmamışlar bırak içini açıp macun sürmeyi. 

@yunusdogan 

freedos makina hocam, işin garip tarafı bios a bi güncelleme tarzı bişey yapmışlar hiç görmediğim şeyler var, boot olayını bile çok karıştırmışlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

hocam saçkurutma makinası tutsalar yine iyi. Üstündeki toz duruyor hala. Bez bile vurmamışlar bırak içini açıp macun sürmeyi. 

@yunusdogan 

freedos makina hocam, işin garip tarafı bios a bi güncelleme tarzı bişey yapmışlar hiç görmediğim şeyler var, boot olayını bile çok karıştırmışlar

uefi falan yapmışlardır.

Toplam Hit: 2318 Toplam Mesaj: 18