folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus Laptop Menteşe Kırığı Nerede En Uygun Yaptırılır ?

Asus Laptop Menteşe Kırığı Nerede En Uygun Yaptırılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

servise gönderme nie diecksin servisler parça onarımı yapmaz örnek menteşe onun tamirini yapmaz direk değişim yapar o yüzdende sokar sana parayı

kime yaptırabilirsin

1 ben :  menteşeleri değiştirebiliriz ne kadar tutar tahmini fiyat 120 civarı menteşeyi onarabiliriz oda tahmini fiyat 90 100 falan tutar sanırrım

2.güvenilir bi abimiz swordfish var ondanda fiyat alabilrsin

ben m köydeim yaptıgım ürünün garantisini falanda veririm saten   ögle işte asus f3f den bahsedioz dimi bu arada konuyu okumadım :D

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Merhaba

Sorunu çözüme ulaştıramadıysanız yardımcı olabilirim.Şişli perpada yerimiz..

İletişim : Notebook Tamiri

0212 210 99 97

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Fiyat konusuna gelince aşşağı yukarı the_behulder arkadaşın verdiği fiyat ile aynı olacaktır...

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

f3s serilerinde var bunlar. Kasa da kullanılan malzeme yüzünden ,kasa zamanla çatlıyor. Birçok kullanıcı bu sorunla karşılaşınca garanti kapsamına alarak kasaları değiştirdiler. Tabi ki garanti süresi dolan bir çok laptop sahibinin ellerinde patladı.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 4745 Toplam Mesaj: 15