Asus Mu - Dell Mi
-
Teşekkür Ederim arkadaşlar sanırım Asus alıcam
-
yakamura25 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------güzel bi sogutucu almayıda unutma ;)
-
yakamura25 bunu yazdı:
-----------------------------dell e gel hocam dell e gel :)
bugun bir kaç asus laptop incelemesi izledim malzeme kalitesini (ki asus sever biri olarak ) beğenmedim
ha pc alacak olsam ilk işim anakartı ekran kartını asus almak olur o ayrı :)
-
geniuss bunu yazdı:
Asus arkdasin dedigi gibi bende bu var : ) hata bi yildir var ve cok memnunum
-----------------------------bende o yok ama sen asus al :D
-
Kesinlikle ASUS İşlemcisini Bİlmemnesini BIrak Isınmıyor Leptop Yahu... Benimki ASUS K61IC
-
dell n 5010 akar!
-
BarisYigit bunu yazdı:
donanım olarak bakıldığında ASUS çok daha iyi gözüküyor.
ama bu donanımla çok fazla ısı problemi yaşarsınız ve asus kasa kalitesinden dolayı sıkıntı çekebilirsiniz.
yanında iyi bir soğutucu ile tadından yenmez ama :)
-----------------------------evet kasa sorununu ben ve 3 arkadaşım daha yaşadı.hepimiz asus aldık aynı anda.ve hepimizde ya kasa eridi(renk menk kalmadı) yada ekran kartı gümledi. sabahlara kadar oyun oynadık beraber.şuan güvenli modda.yaptıracaz yada desktopa devam..
-
kivanc bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
donanım olarak bakıldığında ASUS çok daha iyi gözüküyor.
ama bu donanımla çok fazla ısı problemi yaşarsınız ve asus kasa kalitesinden dolayı sıkıntı çekebilirsiniz.
yanında iyi bir soğutucu ile tadından yenmez ama :)
-----------------------------evet kasa sorununu ben ve 3 arkadaşım daha yaşadı.hepimiz asus aldık aynı anda.ve hepimizde ya kasa eridi(renk menk kalmadı) yada ekran kartı gümledi. sabahlara kadar oyun oynadık beraber.şuan güvenli modda.yaptıracaz yada desktopa devam..
-----------------------------asus bu ısı yalıtımı olayında çok yetersiz kalıyor..
540M gibi bi ekran kartı koyuyorsun ama ısıyı dışarı atamıyorsun :)
hafif ve ince panel bide muhakkak sağ menteşenin orda küçük çatlama :)asusun klasikleri arasında.
-
asus alacaksan dikkat bazı modellerde kronik arızaları vardır mesela arkadaşlar demiş bazılarında aşırı ısı problemi var bazıları menteşeleri ve kasayı kırar(f3f, f3s vs.. bu modellerde kasası kırılmayan laptop yok altı ayda kırıldı zamanında garantiye kabul etmediler.) yani modellerde bazıları iyi analiz edilmeden piyasaya sürülüyor onun için öyle bir modele denk gelirsen yüzün gülmez.
ama dell alırsan bence sıkıntısız olarak servis kalitesini görmen lazım abi öyle böyle değil mesela webcam arızalandı adamlar servis yolladı webcamı yollamışlar kabloları yollamışlar eleman sökerken kapak kırılır diye kapak yollamış elemanda göndermişlerse değişelim gitsin dedi
başka bi laptopda mesela telefonda harddiski sök dedi dedim ya bişey olursa bizim sorumluluğumuzda dedi kapağı sökerken kırıldı harddisk bozukdu hem harddiski hemde kapağı yolladılar servisle
mesela şöyle bir şey daha anlatayım başka bir firmada varmı bilmiyorum ama dell 1 yıl batarya garantisi veriyor ve hiç bir şekilde nazlanmadan kullanımdan vs.. demeden belirledikleri performansın altındaysa şarj tutma süresi bataryayı değişiyorlar hemde değişirken soruyor işte orjinali var bide yüksek kapasiteli var hangisini istersiniz istediğini evine yine servisle yolluyorlar
yani anlayacağım dell alıpda başın kesinlikle ağırmaz mutlu mesut kullanırsın laptopunu