ASUS N580VD Hakkında
-
problem windows 10 kaynaklı da olabilir. win 7 den win 10 a geçen çoğu kişi sıkıntı yaşadığını yazmış internette
-
ltcelik bunu yazdı
16 cigolayt az
solid için yani..
:)) orjinal
-
Konuyu hortlatacağım ama aynı model bilgisyarı kız kardeşim mimar olduğu için ona aldım. Bir süre kullandı herhangi bir problemi yoktu fakat geçtiğimiz aylarda üzerine sıvı döküldü ve hasar gördü.
Daha sonra anakartı tamir ettirdim ama bu seferde performans zayıflaması oldu derken şuan pc hiç bir şekilde açılmıyor ve anakart üzerinde genel olarak bir ısınma söz konusudur.
Kısacası bu anakart tamirini en iyi kim yapar yada ikinci el anakart bulma şansım nedir? Yeni br bilgisyara tekrardan o kadar paralar vermek istemiyorum.
-
mkyyldrm bunu yazdı
Konuyu hortlatacağım ama aynı model bilgisyarı kız kardeşim mimar olduğu için ona aldım. Bir süre kullandı herhangi bir problemi yoktu fakat geçtiğimiz aylarda üzerine sıvı döküldü ve hasar gördü.
Daha sonra anakartı tamir ettirdim ama bu seferde performans zayıflaması oldu derken şuan pc hiç bir şekilde açılmıyor ve anakart üzerinde genel olarak bir ısınma söz konusudur.
Kısacası bu anakart tamirini en iyi kim yapar yada ikinci el anakart bulma şansım nedir? Yeni br bilgisyara tekrardan o kadar paralar vermek istemiyorum.
Eğer anakertta sıvı teması olmuşsa o laptoptan bir daha haıyr gelmez hocam istediğin kadar tamir ettir.
Ayrıca
ikinci el anakart ≅ ikinci el laptop
-
torpedo_XL bunu yazdımkyyldrm bunu yazdı
Eğer anakertta sıvı teması olmuşsa o laptoptan bir daha haıyr gelmez hocam istediğin kadar tamir ettir.
Ayrıca
ikinci el anakart ≅ ikinci el laptop
Aslında bende aynı düşüncedeyim ama tekrardan bi 5.000-6.000 TL verip sıfır bilgisayar almaya imkanım yok.
Mimarlık öğrencisi için önerebileceğiniz bir model var mı ? Uygun fiyata 2.500-3.000TL bandında 2.el olabilir.
Ben kendim samsung NP550P7C kullanıyorum memnunum.
-
crystal disk mark la ssd nin hızını test eder misin hocam ? eğer ssd yavaşsa m2 li bi ssd alıp performans arttırabilirsin disk hızı çok etkiliyor performansı.
-
üzerinde aldığımda samsungun 500gb ssd vardı bide 1tb normal hdd vardı (hdd nin markasını unuttum) bi arkadasımın tavsiyesi ve uğrasıyla Samsung 970 Evo Plus 500gb bi ssd aldım performansında gayet farklılık oldu. 2 ssd var ama nasıl taktı bilmiyorum hangisi birincil falan sistem hangisinde kurulu tam öğrenip yazarım gene.
birde üzerinde 2 tane fan var cok tozlu yerde kullanmıyodm cok sağ sola götürmüyodum evde genelde duruyodu. fan la ilgili bi sorun olmaz diye düşünürken bigün içini acıp bir baktım ki bolca kedi tüyü dolmus. metal kısımlar ekran ve fanların olduğu yer garip bi şekilde tüyleri cekiyodu. temizlediğimdede bilgisayar kendine geldi garip bi şekilde. birde bende cok az bi miktar şekersiz bi cay dokmustum klavyenin olduğu yere. yarım cay bardağı kadar. dokuldukten sonra içini actım temizlemek adına klavyenin anakartın üzrindeki plastik üzerinden bi silikon ve ince bi peçete vari bi parca kumas gördüm cay orda toplanmıstı. altına bişey gitmemiş o parcayı temizleyip geri taktım.
suan memnunum her şekilde. tekk kötü diyebileceğim sey klavye butonlarındaki aralık krınrı kül tarzı seyler toplanıyo. klavye ısıklarınıda acınca cok berbat bi görüntüsü var o pisliklerin onn dısında gayet yeterli isteğimi karşılıyo..