Asus X550JX NB Satisi
-
Yaklaşık 3, 4 ay garantisi bulunmaktadır. (akşam faturaya bakınca editlerim)
Hiçbir sıkıntısı ve arızası bulunmamaktadır.
Nakit satılıktır.
7 4720 HQ 2.6 up 3.6
12 gb ram 1600mhz
GTX 950 4 GB Ekran kartı
HHD 1 TB
FİYAT: 2300TL ---> 300 lira düştü fiyat 2000Under notu : satis tamamlandiktan sonra satis konulari silinmemeli. Ilerde bir vukuat oldugu zaman linki bulmak cok uzun suruyor.
-
Alet güzel duruyor keşke para olsada ben alsam. up niyetine Hayırlı Satışlar
-
İki farklı link te ben atayım up olsun. Hepsi burada freedos vatan 12 gb ram li.
Böyle bir makineye 4gb ram i kim atar anlayabilmişte değilim.
-
Senin fiyatın iyiymişte sitede ki fiyat çok kötü onun yerine bunu alırım :
http://m.n11.com/asus-x550vx-dm324d-i7-6700hq-24gb-1tb-4gb-gtx950m-156-fullhd-P144961190 -
hem up olsun hemde hacı pc yi ne için kullandın neler yaptın niye satıyorsun :D ? Yani pcde render benzeri işlemler yaptın mı kısacası makinanın anasını ağlattınmı :D ? (Hiçbir sıkıntısı ve arızası bulunmamaktadır.) bunuda gördüm ama yinede sorasım geldi bi akrabam için alma ihtimalim var . Ürünün resmini de eklersen almak isteyenler için iyi olur. Hayırlı satışlar .
-
Hocam bilgisyardan filan hiç anlamam yorumlardan anladığım kadarı ile bilgisayar oldukça iyi. Oyun filan oynamam pek. Programlar takılmasın filmler tıkanmasın yeter.
1500tl limit ayırmıştım kendime.
Bu pc için 2000tl ayırabilirim. eğer okey dersen ben bi düşünüp dönerim sana.
özelden yazarsın hocam:)
-
xursi bunu yazdı
hem up olsun hemde hacı pc yi ne için kullandın neler yaptın niye satıyorsun :D ? Yani pcde render benzeri işlemler yaptın mı kısacası makinanın anasını ağlattınmı :D ? (Hiçbir sıkıntısı ve arızası bulunmamaktadır.) bunuda gördüm ama yinede sorasım geldi bi akrabam için alma ihtimalim var . Ürünün resmini de eklersen almak isteyenler için iyi olur. Hayırlı satışlar .
Yok hocam pc bebek gibi aşırı yüklenilmedi hiç. Satış sebebi biliyorsunuz klasik notebookler şarj aletleriyle yaklaşık 2.5 kg daha hafif pc almayı düşünüyor. Bu arada söylemiş olayım pc arkadaşın. Ama hep yanımda yani iş yerinde kullanıyor. Kullandığı programlar office falan.
-
0x656e bunu yazdı
http://m.n11.com/asus-x550vx-dm324d-i7-6700hq-24gb-1tb-4gb-gtx950m-156-fullhd-P144961190
Git onu al o zaman kardeş. Attığın link 1100 lira pahalı. Sanki 100 lira fark varmış gibi konuşman komik. -
tosun bunu yazdı
Hocam bilgisyardan filan hiç anlamam yorumlardan anladığım kadarı ile bilgisayar oldukça iyi. Oyun filan oynamam pek. Programlar takılmasın filmler tıkanmasın yeter.
1500tl limit ayırmıştım kendime.
Bu pc için 2000tl ayırabilirim. eğer okey dersen ben bi düşünüp dönerim sana.
özelden yazarsın hocam:)
Yok hocam zaten 2500 den düştü 2300 e 2000 ye düşmüyor arkadaş( pc arkadaşın)
-
Macidor bunu yazdı0x656e bunu yazdı
http://m.n11.com/asus-x550vx-dm324d-i7-6700hq-24gb-1tb-4gb-gtx950m-156-fullhd-P144961190
Git onu al o zaman kardeş. Attığın link 1100 lira pahalı. Sanki 100 lira fark varmış gibi konuşman komik.Hocam arkadaş sana yazmamış bence celallenme hemen :) Sitedeki senin modelin fiyatını eleştirmiş. Aynı fiyata bu var bunu alırım demiş. Kıyası senin bilgisayarla yapmamış kaldıki senin fiyatın iyi diye yazmış zaten
-
Yazilimci bunu yazdıMacidor bunu yazdı0x656e bunu yazdı
Git onu al o zaman kardeş. Attığın link 1100 lira pahalı. Sanki 100 lira fark varmış gibi konuşman komik.Hocam arkadaş sana yazmamış bence celallenme hemen :) Sitedeki senin modelin fiyatını eleştirmiş. Aynı fiyata bu var bunu alırım demiş. Kıyası senin bilgisayarla yapmamış kaldıki senin fiyatın iyi diye yazmış zaten
Haydaaa. İşten çıktım kafa gidik doğru diyosun şimdi fark ettim. Hocam @0x656e yukarda sana da atarlandık kusura bakma.