ASUS Ya Da LG Laptop Alıcam Yardım Eder Misiniz?
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------abicim bi arkadas F3 serisinden SG yi önermiste acaba biliyormu SG nin ekran kartinin ne denli berbat boktan oldugunu..
ayrica senin ikilemde kalmanida anlayamadim birader, ASUS ve SONY den biri desen hani anlarim.. ASUS yada DELL desen anlarim.. LG ne yaw, salla gitsin...
bide 2300 ytl bütce var diyorsun.. senin yerinde olsam direk düsünmem etmem, ASUS M51SN alirim golddan 1875 ytlye en ucuz orda su anda..
ASUS M51SNpenryn core 2 duo T9300 2.5 Ghz
2 GB RAM,
gefore 9500 M GS 512 MB (TC max 1GB a kadar cikiyor) bu ekran kartinin en önemli özelligi 3d mark ve türlü testlerden 8600 GT den biraz daha yüksek puan almasi ama hemen hemen ayni performasi o yüzden bu makina favorim!
250 GB hard disk
gerisi standart asus donanimi, kasasi biraz daha degisik ve güzel.. aratirsan resimde bulursun
ben sana bunu öneriyorum altinada imzami atiyorum, asus un baska modelini alma SV vardi o iyiydi gene sonra piyasadan kalkti, SG SR falan hikaye.. 1400 ytl verecegine koy 400 daha kral gibi cihaz.. asus un serviside saglamdir..
ayrica acer-hp ve özelliklede LG gibi ürünler alip dert alma derim birader..
----------------------------- -
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------abicim bi arkadas F3 serisinden SG yi önermiste acaba biliyormu SG nin ekran kartinin ne denli berbat boktan oldugunu..
ayrica senin ikilemde kalmanida anlayamadim birader, ASUS ve SONY den biri desen hani anlarim.. ASUS yada DELL desen anlarim.. LG ne yaw, salla gitsin...
bide 2300 ytl bütce var diyorsun.. senin yerinde olsam direk düsünmem etmem, ASUS M51SN alirim golddan 1875 ytlye en ucuz orda su anda..
ASUS M51SNpenryn core 2 duo T9300 2.5 Ghz
2 GB RAM,
gefore 9500 M GS 512 MB (TC max 1GB a kadar cikiyor) bu ekran kartinin en önemli özelligi 3d mark ve türlü testlerden 8600 GT den biraz daha yüksek puan almasi ama hemen hemen ayni performasi o yüzden bu makina favorim!
250 GB hard disk
gerisi standart asus donanimi, kasasi biraz daha degisik ve güzel.. aratirsan resimde bulursun
ben sana bunu öneriyorum altinada imzami atiyorum, asus un baska modelini alma SV vardi o iyiydi gene sonra piyasadan kalkti, SG SR falan hikaye.. 1400 ytl verecegine koy 400 daha kral gibi cihaz.. asus un serviside saglamdir..
ayrica acer-hp ve özelliklede LG gibi ürünler alip dert alma derim birader..
-----------------------------LG çok iyi değil o ne yaw falan diyorsun tamam farkındayım ama son modelleri iyi LG'nin (Laptop'ta)
-
Sana tavsiyem bir notebook kullanıcısı olarak Asus veya Toshiba arasında seçim yapman.HP ile millet zaten zıvanadan çıktı.LG yi bilmesemde yaygında değil.
-
-
sana IBM veya DELL verelim :)
Bu ara Amelenin görüşlerine katılıyorum :)
Hp nin teknik servisi kadar iyi teknik servis yok :) çok arıza yapa yapa adamlar tekni servisi geliştirmiş :)
-
asus m51sn ler üretimden kaltı sanırım. onun yerine bir üst modeli olan asus m51va var. o da güzel bir makine. ancak fiyat performans olarak bana göre hp dv5 1020 almanı öneririm. zira ben aldım.ve gayet memnunum p8400 işlemci var daha ne olsun. 2.26 ghz 3 gb ram ekran kartı 9600m gt 512. parmak izi bilmem ne herşey war. 1881 peşin fiyat teknosada
-
evet m51sn ler üretimden kalkti dogrudur, ama piyasadan kalkmadi. Hala satisinin oldugu magazalar var..
bknz: www.myshop.com
vatanbilgisayar ve mavibilgisayarda da var.. m51va da hos bilgisayardir m51serisinden kötü laptop yok zaten;)
bu arada hp deneyimlerim sonucu kimseye tavsiye etmedim simdiye kadar ama 9600m gt ekran karti 9500m gs (m51sn de kullanilan) ve hd3650 (m51va da kullanilan) gibi 128bitlik bir ekran karti olmasina ragmen biraz daha iyidir..
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------
bana sorarsan dell veya HP marka derim..
DELL ve HP marka iyi değil yani kime sorsam yaramaz diyor.Ayrıca DELL ' lerin tasarımı hiç güzel değil...
hoca dell e kötü diyenin alnını karışlarım:) ya öle diyenler bilmiyor yada laptoptan anlamıor:)