Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Asus Zenfone 2 (4 GB) - Dealextreme
Asus Zenfone 2 (4 GB) - Dealextreme
-
Sayın hocalar, daha önce gördünüz mü bilmiyorum, yine de paylaşma gereği duydum. Buradaki fiyatıyla karşılaştıracak olursak oldukça ucuz ama gümrük sağolsun alamıyoruz. Önerileriniz veya düşünceleriniz nelerdir?
dragoonx tarafından 06/Kas/15 13:46 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.dx.com/p/asus-zenfone-2-intel-z3580-android-5-0-quad-core-4g-phone-w-5-5-ips-4gb-ram-nfc-otg-silver-391497#.VjyYyPnhChc -
dragoonx bunu yazdı
Sayın hocalar, daha önce gördünüz mü bilmiyorum, yine de paylaşma gereği duydum. Buradaki fiyatıyla karşılaştıracak olursak oldukça ucuz ama gümrük sağolsun alamıyoruz. Önerileriniz veya düşünceleriniz nelerdir?
http://www.dx.com/p/asus-zenfone-2-intel-z3580-android-5-0-quad-core-4g-phone-w-5-5-ips-4gb-ram-nfc-otg-silver-391497#.VjyYyPnhChcbunu burdan alabilirmiyiz
-
-
-
-
imei olaylarından anlamam hocam, sorumlulukta kabul etmem :)
-
Gayet iyiymiş.
-
La manyak mısınız alacaksanız gidin Lenovo, Xiaomi ne bileyim Meizu alın. Asus nedir amk. Mok gibi telefon üretiyor.
-
mkyb bunu yazdı
La manyak mısınız alacaksanız gidin Lenovo, Xiaomi ne bileyim Meizu alın. Asus nedir amk. Mok gibi telefon üretiyor.
Ben kullanıyorum 4 gb modelini hiçbir sıkıntısı yok.
2 gün gittiği oluyor şarjın.
aktif kullanımda günü çıkarıyor rahat rahat.
fiyatına göre çok iyi.
-
mkyb bunu yazdı
Mx5 sahibi olarak, kullandığım Samsung`un ve HTC nin amk :)
bunca yıl boşuna para vermişim.
-
UTHO bunu yazdımkyb bunu yazdı
Mx5 sahibi olarak, kullandığım Samsung`un ve HTC nin amk :)
bunca yıl boşuna para vermişim.
öneri ucuz asus fiyat cep telefonu 4g gümrük cep telefonu android android 5.0 nfc zenfone asus quad core zenfone 2 dealextreme otg dx.com