ASUS Zenfone Selfie Resmi Olarak Tanıtıldı
-
Asus Zenfone ailesine yeni bir üye dahil oldu. Özellikle Selfie tutkunlarını hedef kitle olarak seçen Asus Zenfone Selfie adlı telefon sahip olduğu teknik özelliklerden çok kamera tarafındaki bileşenlerle pazarda yer almak istiyor.

Asus’un resmi duyurusunu yaptığı yeni akıllı telefonu Asus Zenfone Selfie’de 400 nit parlaklık değeri sunan ve TruVivid ile daha canlı renkler sunan 5.5 inç boyutlu 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip IPS ekran yer alıyor. Farklı kapak rengi seçenekleri ile dikkat çeken telefonda Qualcomm yapımı Snapdragon 615 işlemcisi, Adreno 405 grafik işlemcisi ve 2 GB sistem belleği yer almakta. Android 5 Lollipop işletim sistemi üzerine ZenUI arayüzünü entegre eden Asus, bu modelde hem önde hem de arkada 13 MP çözünürlük kamera kullanıyor. Arka kısımda f/2.0 diyafram açıklığına sahip lazer otofokus destekli bir kamera yer alırken ön kısımda da çift tonlu led flaşla desteklenen f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 MP çözünürlüklü geniş açılı kamerayı görmekteyiz.
Asus’nun yeni akıllı telefonu Zenfone Selfie ile ilgili piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.
**Zenfone 6 da hüsrana uğradım ama fotoğraf cekmeyi sevdiğim için bu modelin kamera özellikleri baya hoşuma gitti.
-
Türkiyede hiç ses yok daha geleceği gün incelemelerine bakacağız.
-

Ön kısım HTC Eye çakması. Arka kısım ise LG G3. Samsung'un tasarım hırsızlığı tahtını Asus kaptı gibi gözüküyor.
-
Tasarım olarak haklısın. Ama kamera için birçok iyi marka ile yarisabilir Asus.
Sanırım bu telefonda isminden de belli olduğu gibi, kameraya ağırlık vermiş Asus.
-
cenk88 bunu yazdı
Tasarım olarak haklısın. Ama kamera için birçok iyi marka ile yarisabilir Asus.
Sanırım bu telefonda isminden de belli olduğu gibi, kameraya ağırlık vermiş Asus.
Verse ne olur ki sonuçta kendisi üretmiyor Apple bile kamerayı Sony'den alıyor.
-
güzel bir adım atmışlar hoş görünüyor. ama bu ibnelerin cihazları kullanılmaz.
bu arada gm disco 2 plus için 2 gün şarj garantisi verebilirim. (şarjı bitmiyor yemin ederim hergün dahada memnun oluyorum.)
-
zalimadam bunu yazdı
güzel bir adım atmışlar hoş görünüyor. ama bu ibnelerin cihazları kullanılmaz.
bu arada gm disco 2 plus için 2 gün şarj garantisi verebilirim. (şarjı bitmiyor yemin ederim hergün dahada memnun oluyorum.)
Mediatek işlemciler sarj konusunda iyidir. İntel en berBatı.
-
Ön kamerası iyi telefonlar yakın çekim için uygun değil şahsi görüşüm bu yönde yüzünüzde ki gözenekleri bile gösterip itici fotoğraflar çekiyor. Bradd pit değilseniz bulaşmayın.
-
newtonunkafasi bunu yazdı
Ön kamerası iyi telefonlar yakın çekim için uygun değil şahsi görüşüm bu yönde yüzünüzde ki gözenekleri bile gösterip itici fotoğraflar çekiyor. Bradd pit değilseniz bulaşmayın.
Selfie çubuğu olanlar için uygun olabilir bu model:)
-
newtonunkafasi bunu yazdı
Samsung bu yönden iyi işte, yüz düzeltme olayı on numara :D
-
Ön yüz düzeltme olayı bir şey değil. LG'dede var. Yazılımsal bir olay. Yüz hatlarıan göre pixel'in yanındaki pixel'ide aynı yapıyor. Böyle pürüssiz bir görüntü oluyor.