Atalay Demirci Tek Kişilik Gösterisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

cem yılmazın numarası hikayelerini ve doğaçlamalarını içten yapması mimik ses uyumu falan hani sorsan cem yılmazda ne var bu kadar komik cevaplayamazsın komiktir işte amk bu da fena değil gayet iyi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

iyiymiş eleman yalnız hiç şaşırmadım hülya yine bi sik anlamamış diye basmış hemen anca sikko şeylere bakar o :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cem yılmazın ilk gösterilerinide izlemiştim.İlk zamanlar bu kadar komik değildi.Bu ilerde cem yılmaz kadar başarılı olacak potansiyel var.Güldürdü beni bazı yerlerde.Ama şivesi hoşuma gitmedi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Cem yılmazın ilk gösterilerinide izlemiştim.İlk zamanlar bu kadar komik değildi.Bu ilerde cem yılmaz kadar başarılı olacak potansiyel var.Güldürdü beni bazı yerlerde.Ama şivesi hoşuma gitmedi.

evet şivesi biraz kaba durmuş.. başta çok itici geldi zatende sonra yavaştan alışsamda arada kendini hissettirince hoş olmamış standup a :)
    ama komdeyenlik pis iştir, herif çıkıp güldürdü mü güldürdü. tebrik etmek lazm :D

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

iyi güldürdü herif. Takdir ettim.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Standup olayında tempo çok önemli bence, inişli çıkışlı olunca insan kararsız kalıyor komik mi değil mi diye. Mesela Cem Yılmaz hiç bir zaman düşürmüyor tempoyu. Hani derler ya terimiz soğumasın diye aynen tempode çok fazla değişikliğe izin vermeden başından sonuna aynı seviyede tutarsa ilerde iyi işler çıkarabilir.

Ayrıca seyircinin tepkisi biraz fazla gibi geldi her b.ka gülüyorlar.

RaAmLis tarafından 22/Eki/12 07:24 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2229 Toplam Mesaj: 17