Atalay Demirci Tek Kişilik Gösterisi
-
cem yılmazın numarası hikayelerini ve doğaçlamalarını içten yapması mimik ses uyumu falan hani sorsan cem yılmazda ne var bu kadar komik cevaplayamazsın komiktir işte amk bu da fena değil gayet iyi
-
iyiymiş eleman yalnız hiç şaşırmadım hülya yine bi sik anlamamış diye basmış hemen anca sikko şeylere bakar o :W
-
Cem yılmazın ilk gösterilerinide izlemiştim.İlk zamanlar bu kadar komik değildi.Bu ilerde cem yılmaz kadar başarılı olacak potansiyel var.Güldürdü beni bazı yerlerde.Ama şivesi hoşuma gitmedi.
-
CyberAngel bunu yazdı
Cem yılmazın ilk gösterilerinide izlemiştim.İlk zamanlar bu kadar komik değildi.Bu ilerde cem yılmaz kadar başarılı olacak potansiyel var.Güldürdü beni bazı yerlerde.Ama şivesi hoşuma gitmedi.
evet şivesi biraz kaba durmuş.. başta çok itici geldi zatende sonra yavaştan alışsamda arada kendini hissettirince hoş olmamış standup a :)
ama komdeyenlik pis iştir, herif çıkıp güldürdü mü güldürdü. tebrik etmek lazm :D -
iyi güldürdü herif. Takdir ettim.
-
Standup olayında tempo çok önemli bence, inişli çıkışlı olunca insan kararsız kalıyor komik mi değil mi diye. Mesela Cem Yılmaz hiç bir zaman düşürmüyor tempoyu. Hani derler ya terimiz soğumasın diye aynen tempode çok fazla değişikliğe izin vermeden başından sonuna aynı seviyede tutarsa ilerde iyi işler çıkarabilir.
Ayrıca seyircinin tepkisi biraz fazla gibi geldi her b.ka gülüyorlar.
RaAmLis tarafından 22/Eki/12 07:24 tarihinde düzenlenmiştir