Atamızın Çok Net Ses Ve Görüntüsü
-
Merak etmeyin post sayisi birseyi degistirmez, ben mesela bu postu sadece az post yazilmis dediginiz icin yaziyorum. Az post olunca Ata'ya olan saygi az demek degil. Mesela ben Ataturk'un izinde gitmeye calisan birisiyim. Belki bu yoldaki bazi kisiler kadar basarili olamasamda Ataturk'un dusunce tazrini benimseyip, acik ve bilgili bir yapiya ulasmaya calisan birisi oldugumu dusunuyorum.
Elbette su an Turkiye'de malesef gerici bir grup yukseliste ancak merak etmeyin onlarin takipcileri genelde firildak gibi oluyorlar, hangi taraftan yuz bulurlarsa oraya donuyorlar. 2 sene once iddaa oynayip icki icen adam simdi asiri dinci olmus.
Ataturk cok farkli, ben yurt disinda oturuyorum, burda T Erdogan dersen nufusun belki %1 adini duymustur. Ve benim yasadigim sehir bulundugum ulkenin istatistiksel olarak en egitimli sehri. Ataturk dedigin anda bir cok kisi kim oldugunu biliyor ve cogu zaman Ataturk'u analatan kitap tavsiye edebilir miyim diye soruyorlar.
Onemli olan, dunyanin saydigi bize oncu oldugu icin ne kadar sansli oldugumuzun farkina varip onun hayata bakis seklini anlamaya calismak. Her nekadar bunu gormemeleri icin beyni yikanan bir cok kisi olsada, bunu yapmaya calisan bir cok kisi var.
-
Ne mutlu türküm diyene !
-
saygıyla anıyoruz.
-
Hitle saygı belirlenmez zaten bunu savunan yokki ?
Sadece gençliğin boş boş şeylerle durmadan ilgilenerek yada zaman kaybederek zevk aldığı şeyler varken böyle önemli ve değerli bir belgenin izlenmemsi yada izlense bile boş geyik konularına bile sayfalarca yorum yapılırken güzel bir yorum yapılmaması yada bir bilgi eklenmemesi benim için sıkıcı bir durumdur.
-
güzel bir paylaşım görmeyenler görmüş olsun uplansın konu
-
Bumu yani? En azından renkli bir versiyonunu bekliyordum. Atam 100 yil gecti de su videonu renklendirecek adam cikmadi memleketten
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Bumu yani? En azından renkli bir versiyonunu bekliyordum. Atam 100 yil gecti de su videonu renklendirecek adam cikmadi memleketten
-----------------------------doğru..
fakat yinede çalışılmış emek harcanmış ve yapılmış yinede ellerine sağlık.
-
Bunu after effectsde renklendirmek zor değil ben eve gidince bir el atacam =)
After effects uzmanı da sayılmam ama tutorialimi buldum
http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/ae/bwtocolor/bwtocolor.html
Bilen ilgilenen varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
Beyler video tamamen mecliste gecior sanmistim, sadece basindaki sahneyi renklendirebilirim gerisi cok kasar=)
-
olsun sadece o kısmı renklendirsende yeter hocam