Ata"Mızın Son Yolculuğuna Ait Fotoğrafları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    teşekkürler gizemli , Harika Kareler...

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Ondan büyük peygamber var geyiğine girmeyin..Orda neyi kastettiği açık ve seçik.

Atatürk dirilse ve durumu görse kesin kafasına sıkar.

Geyiği başlatan önceki arkadaş, gerginlik yapmayalım 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    Ulu Önder !

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnsanın içi sızlıyor... Resimlerden....

Hayattaki Bütün zorlukları yaşamış,başına gelmeyen kalmamış... Pes etmemiş hem hayatla hem düşmanlarla mücadele vermiş... Vatanı için düşmanlarıyla birlikte savaşmış,siper olmuş... Verdiği cesur kararlarla vatan kurtulmuş... inkılaplar devrimler yaratmış yardımsever,yüce bir lider...

Diğer yanda da Atatürke dinsiz diyen,sıradan bi komutandı diyenlerin temsilcisi biizm recep ve kemal abili tayfası... 

İnsanın içi sızlıyor... Şuanki vatanı yönetenleri görmekten...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    dodobig bunu yazdı:
    TeRRoR bunu yazdı:

Ondan büyük peygamber var geyiğine girmeyin..Orda neyi kastettiği açık ve seçik.

Atatürk dirilse ve durumu görse kesin kafasına sıkar.

ben mesela peygamberden daha çok seviyorum.bu Ata yı tanrılaştırmak la hiç bir ilgisi yoktur. benim Ata ya sevgim tamamen vefa ve hayranlıktan ibarettir. kesinlikle hiç bir dini duygu yoktur bu sevgide.

ama peygamberi sevmek zorunda değiliz. evet söyledikleri gerçekten Tanrının sözleridir ve her harfine inanıyoruz ama peygamber burda elçidir. ona inanıyorum diye sevmek zorunda değilim. adını duyunca benim aklıma  tipik bi arap geliyor. uyduruk hadislerinde hiçbirine inanmıyorum. şeriat dediğiniz yasalarında hiçbirinin tanrı kökenli olduğuna inanmıyorum. bir insan dünyada suç işleyebilir.bunun cezasını kul deyil tanrı verir. bunu söyleyen adamlar nasıl oluyorda hırsızlık yapanın kolu kesilsin şunu yapan taşlanarak ölsün bunu yapan asılsın gibi yasaları savunur bunuda hiç anlamam. 

ben hümanist bi insan deyilim hatta acıma duygum yok gibi bişeydir (hayvanlar hariç) ama bu aptal arap kurallarını temiz halkımızın beynine sokup bizi bu hale getirenler utansın... 

iyi ne olursan ol konu bu degil zorla tartışma yaratma lütfen şeriat falan ne alaka arkadaşım burda kim dedi sana şeriat diye gözünden bişeyler uyduruyosun

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    netkomik bunu yazdı:
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. fotografları paylaşandan da Allah razı olsun.
    den den

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    persian bunu yazdı:

İnsanın içi sızlıyor... Resimlerden....

Hayattaki Bütün zorlukları yaşamış,başına gelmeyen kalmamış... Pes etmemiş hem hayatla hem düşmanlarla mücadele vermiş... Vatanı için düşmanlarıyla birlikte savaşmış,siper olmuş... Verdiği cesur kararlarla vatan kurtulmuş... inkılaplar devrimler yaratmış yardımsever,yüce bir lider...

Diğer yanda da Atatürke dinsiz diyen,sıradan bi komutandı diyenlerin temsilcisi biizm recep ve kemal abili tayfası... 

İnsanın içi sızlıyor... Şuanki vatanı yönetenleri görmekten...

-------------------------------

dodobig

Abi mümkünse sen bir daha Atatürkü sevdiğini söyleme,seviosanda içinden sev... çünkü sonra örnek olarak seni göstericekler eminim... Sen olayın son noktasının ve senin hiç bi yazını ciddiye almıcam bundan sonra...

Peygamberler diye basitmiş gibi lanse etmen terbiyesizlik... Hiç bi bilgin yoksa bile... biraz beynin çalışıyorsa Salavat-i Şerifin anlamına bak...  

ATatürk le Peygamberimiz kıyaslanamaz bile... Atatürküde,Peygamberimizide Yaratan Yüce Allah...

Hz Muhammed Yüce Allahın bize gönderdiği bir elçidir ve Allah katında en değerli mertebeye sahip Yüce insandır...

ATatürk ise Her ulusa nasip olmucak Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi lideridir...  ikiside bambaşka...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bende dodobige çok kızıyorum böyle cümle etmesinden. Atatürk bile peygamber efendimize hayran olmuşl ve kesin olarak inanmıştır.

http://www.atamizindeyiz.com/01/ata12.htm

burayı okumanı tavsiye ediyorum dodobig. bilhassa son cümleyi !

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

bende dodobige çok kızıyorum böyle cümle etmesinden. Atatürk bile peygamber efendimize hayran olmuşl ve kesin olarak inanmıştır.

http://www.atamizindeyiz.com/01/ata12.htm

burayı okumanı tavsiye ediyorum dodobig. bilhassa son cümleyi !

Ata peygamber efendimizin hayran olunacak bir insan olduğunu bilecek kadar zeki tabii...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

@dodobig:Düşüncelerinde gerçekten ilginç bir bakış açısı var özellikle şeriata bakış açın çok ilgi çekici.

@ibosoft : amacım gerginlik yaratmak değil.orda Alıntı yapmadan direk en büyük peygamber geyiği çıkmasın diye yazdım.sert olmak istememiştim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 6188 Toplam Mesaj: 34