folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Atari Saolonlarındaki Tır Yarışı

Atari Saolonlarındaki Tır Yarışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocalar benim lise çağımda büyük atari salonlarında tır yarışı oynardı herkez birbirini geçmeye çalışırdı

şimdi bu tır bildiğiniz gerçek tır gibi araç var (tırın ön kısmı) içine oturuyorsunuz 2-3 kişi sığabiliyor ekran kocaman birşey 

değişik bir versiyonunda nitro felanda vardı şimdi bana bu oyunu izmirde bulabileceğim oyun salonu lazım vede elinde olan bulabilecek olan 

varsa fotoları lazım, tır hastası bir arkadaşa oynatacağım ama anlatmaya çalıştım tam anlamadı izmirde de nerde vardır bilmediğim için götüremiyorum :)

bunu oynadıktan sonra euro truck felan hikaye geilyor insana.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

takipteyim, izmirde değilim ama belki rom u falan düşer oyunun pc de oynarım. bide atari salonu kaldımı hala yav???

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

takipteyim, izmirde değilim ama belki rom u falan düşer oyunun pc de oynarım. bide atari salonu kaldımı hala yav???

atari demeyelim de oyun salonu diyelim , bodrum dakinde neredeyse tüm oyunların aksesuar ı vardı mesela kayak yarışında kayak takımının üstüne çıkıyordun araba yarışında koltuga geçiyordun fala filan işte böyle tır ta aynı tır gibi kocaman içine oturuyorsun :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Ankara'da Armada Alışveriş Merkezinde vardı o dediğin oyun hocam ama Armada'ya gitmeyeli 2-3 sene oldu heralde. Oyun salonu kapanmış bile olabilir.

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Hocalar benim lise çağımda büyük atari salonlarında tır yarışı oynardı herkez birbirini geçmeye çalışırdı

şimdi bu tır bildiğiniz gerçek tır gibi araç var (tırın ön kısmı) içine oturuyorsunuz 2-3 kişi sığabiliyor ekran kocaman birşey 

değişik bir versiyonunda nitro felanda vardı şimdi bana bu oyunu izmirde bulabileceğim oyun salonu lazım vede elinde olan bulabilecek olan 

varsa fotoları lazım, tır hastası bir arkadaşa oynatacağım ama anlatmaya çalıştım tam anlamadı izmirde de nerde vardır bilmediğim için götüremiyorum :)

bunu oynadıktan sonra euro truck felan hikaye geilyor insana.  

istanbulda olsan ümraniyede aradığın oyun var haftanın 2 günü gider oynarım hep :D

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ümraniye'de nerede var. Merak ettim oyunu gidip adına bakayım bende kesin vardır. 15 GB Atari oyunları arşivim var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Ümraniye'de nerede var. Merak ettim oyunu gidip adına bakayım bende kesin vardır. 15 GB Atari oyunları arşivim var.

Paylassan bizde faydalansak ne guzel olurdu degilmi..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

15 GB nasıl paylaşayım. İsteyen varsa harici harddiskini alıp gelsin ümraniye belediyesinin arkasına vereyim.

Ek olarak internetten arayıp da bulamadığınız oyun olursa adını yazarsanız bende varsa gönderebilirim.

DarkSkull tarafından 27/Eki/12 19:24 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrkDvl
    DrkDvl's avatar
    Erkek

istanbulda kadıköy de nautilus alışveriş merkezinin en üst katında vardı ama epey oldu gitmeyeli belki kaldırmışlardır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    DrkDvl bunu yazdı

istanbulda kadıköy de nautilus alışveriş merkezinin en üst katında vardı ama epey oldu gitmeyeli belki kaldırmışlardır

yok sanırım orda öyle bişey, en son geçen gece gittiydim olsa farkederdim sanırım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    DrkDvl bunu yazdı

Yanlış hatırlamıyorsam debriyaj falan vardı güzel birşeydi. Orada oynadım diye hatırlıyorum ama birkaç yıl önceydi. Direksiyonsuz da zevki çıkmaz ama en az 2 direksiyon seti lazım debriyaj yapmak için. Ya da 700 TL civarı para ile G25 veya g27 :)

Toplam Hit: 1962 Toplam Mesaj: 14