Atari Saolonlarındaki Tır Yarışı
-
Hocalar benim lise çağımda büyük atari salonlarında tır yarışı oynardı herkez birbirini geçmeye çalışırdı
şimdi bu tır bildiğiniz gerçek tır gibi araç var (tırın ön kısmı) içine oturuyorsunuz 2-3 kişi sığabiliyor ekran kocaman birşey
değişik bir versiyonunda nitro felanda vardı şimdi bana bu oyunu izmirde bulabileceğim oyun salonu lazım vede elinde olan bulabilecek olan
varsa fotoları lazım, tır hastası bir arkadaşa oynatacağım ama anlatmaya çalıştım tam anlamadı izmirde de nerde vardır bilmediğim için götüremiyorum :)
bunu oynadıktan sonra euro truck felan hikaye geilyor insana.
-
takipteyim, izmirde değilim ama belki rom u falan düşer oyunun pc de oynarım. bide atari salonu kaldımı hala yav???
-
lalada bunu yazdı
takipteyim, izmirde değilim ama belki rom u falan düşer oyunun pc de oynarım. bide atari salonu kaldımı hala yav???
atari demeyelim de oyun salonu diyelim , bodrum dakinde neredeyse tüm oyunların aksesuar ı vardı mesela kayak yarışında kayak takımının üstüne çıkıyordun araba yarışında koltuga geçiyordun fala filan işte böyle tır ta aynı tır gibi kocaman içine oturuyorsun :)
-
Ankara'da Armada Alışveriş Merkezinde vardı o dediğin oyun hocam ama Armada'ya gitmeyeli 2-3 sene oldu heralde. Oyun salonu kapanmış bile olabilir.
-
PanxeR bunu yazdı
Hocalar benim lise çağımda büyük atari salonlarında tır yarışı oynardı herkez birbirini geçmeye çalışırdı
şimdi bu tır bildiğiniz gerçek tır gibi araç var (tırın ön kısmı) içine oturuyorsunuz 2-3 kişi sığabiliyor ekran kocaman birşey
değişik bir versiyonunda nitro felanda vardı şimdi bana bu oyunu izmirde bulabileceğim oyun salonu lazım vede elinde olan bulabilecek olan
varsa fotoları lazım, tır hastası bir arkadaşa oynatacağım ama anlatmaya çalıştım tam anlamadı izmirde de nerde vardır bilmediğim için götüremiyorum :)
bunu oynadıktan sonra euro truck felan hikaye geilyor insana.
istanbulda olsan ümraniyede aradığın oyun var haftanın 2 günü gider oynarım hep :D
-
Ümraniye'de nerede var. Merak ettim oyunu gidip adına bakayım bende kesin vardır. 15 GB Atari oyunları arşivim var.
-
DarkSkull bunu yazdı
Ümraniye'de nerede var. Merak ettim oyunu gidip adına bakayım bende kesin vardır. 15 GB Atari oyunları arşivim var.
Paylassan bizde faydalansak ne guzel olurdu degilmi..
-
15 GB nasıl paylaşayım. İsteyen varsa harici harddiskini alıp gelsin ümraniye belediyesinin arkasına vereyim.
Ek olarak internetten arayıp da bulamadığınız oyun olursa adını yazarsanız bende varsa gönderebilirim.
DarkSkull tarafından 27/Eki/12 19:24 tarihinde düzenlenmiştir -
istanbulda kadıköy de nautilus alışveriş merkezinin en üst katında vardı ama epey oldu gitmeyeli belki kaldırmışlardır
-
DrkDvl bunu yazdı
istanbulda kadıköy de nautilus alışveriş merkezinin en üst katında vardı ama epey oldu gitmeyeli belki kaldırmışlardır
yok sanırım orda öyle bişey, en son geçen gece gittiydim olsa farkederdim sanırım
-
DrkDvl bunu yazdı
Yanlış hatırlamıyorsam debriyaj falan vardı güzel birşeydi. Orada oynadım diye hatırlıyorum ama birkaç yıl önceydi. Direksiyonsuz da zevki çıkmaz ama en az 2 direksiyon seti lazım debriyaj yapmak için. Ya da 700 TL civarı para ile G25 veya g27 :)