Atarideki Tek Boyutlu Efsanevi Oyun Online Oynanıyor.
-

Atarideki River Raidi bilmyen yoktur heralde :) tek boyutlu canarvar gibi oyundu yemin olsun. Çok severek oynardım river raid oyununu... şu sıcak günlerde eve tıkılmış zaman geçirmeye çalışan arkadaşlara birazcık yardımım dokunsun dedim..
Oynamak için tıklayın: Atari river raid
-
Allah razı olsun ne zaman ekleyeceksin diye bekliyordum :))))
-
tank 1990'ın üzerine atari oyunu tanımam :)
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------
tank 1990'ın üzerine atari oyunu tanımam :)
-----------------------------walla ya süper oyundu o aile izin döneminde toplanır bütün aile erkekleri amcamlar dayımlar kuzenler babam ben sırayla turnuva yapadın ne günlerdi be :D
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------tank 1990'ın üzerine atari oyunu tanımam :)
-----------------------------cık cık ! "Tsubasa"
-
ateri'de bi türlü bunu beceremezdim bide bu oyunun jetonları bizim burada ucuzdu
-
Silent_King bunu yazdı:
celik bunu yazdı:
4. veya 5. takımdaki o 10 numaraları devamlı süper şut atıyodu yavşak geçemiyodum o bölümü :) -
ekranda oyunu oynucak java şeysi gelmiyor firefoxta.İE ile de denedim onda da gelmedi :S
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
celik bunu yazdı:
4. veya 5. takımdaki o 10 numaraları devamlı süper şut atıyodu yavşak geçemiyodum o bölümü :)
3. maçta tsu sinirlenip kendi rövaşata çakıyodu. ama ben 3. turnuvaya kadar zorlanmıyodum... brezilya milli takım kaptanı eric mesela 2. turnuvadaydı hemen geciyodum onu... ben şifresiz milli takıma kadar yükseldim. yani şifresiz derken geldiğim maçın şifresini alıyodum kapatıyodum makineyi ertesi gün şifreyi yazıp başlıyodum o maçtan...şifreyide japon alfabesiyle yazıoduk amık çok zahmetli işti :))
-
XpertVision bunu yazdı:
ekranda oyunu oynucak java şeysi gelmiyor firefoxta.İE ile de denedim onda da gelmedi :S
-----------------------------allah allah.. gerekli programlara bak bi siteden eksk olan varmı.. çalışması lazım sorun var diynen olmadı başka.
Tank 1990 da var isteyene :)
-