ATATÜRK Belgeseli DVD-Rip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam bak bütçeler ayrılıyor böyle şeylere benim gibi bir warezciden duymak garip geliyodur ama değer verdiğim kişilerin filmlerini yapımlarını paylaşmam paylaştırmam çünkü adam sonuç olarak bunlardan döngü sağlayacak o döngüye göre diğerleride esinlenecek daha iyi yapımlar otaya çıkacak

neyse tartışalası mevzu değil de boşver enesim :) saollsın yinede

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bak bütçeler ayrılıyor böyle şeylere benim gibi bir warezciden duymak garip geliyodur ama değer verdiğim kişilerin filmlerini yapımlarını paylaşmam paylaştırmam çünkü adam sonuç olarak bunlardan döngü sağlayacak o döngüye göre diğerleride esinlenecek daha iyi yapımlar otaya çıkacak

Bunu korsan izleyenler bak ben ne büyük bok yiyomuşum korsana tövbe eder desem yermisin ? :D:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Abicim karararlarına saygım sonsuz Hadi diyelim beni geçtin doru yola getirdin böle korsanları sanal alemde yayınlamıcam peki diğer milyonlarca internet kullanıcıların nasıl çözümü bulucaksın...Onlarıda geçtim böle işleri sevmem yapmam-yaptırmam çünkü karşımdaki insan emek veriyor diyosun ve geçiyosun Ama karşındaki insanın yaptığı şeyi alamayacak durumda olan insan sayısı milyonlarca :| + Bunların hepsini geçtim imzandaki yazıyı değiştirmeye bak abi :| Aynı yere gidiyor emek versende vermesende orjin olsada olmasada

Beleş varken Para vermek niye.... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Hiç tartışılcak konu deyil :| Aksine boş işler :| Ben sadece yararlı bilgiyi paylaşayım dedim :| Kararlarınada saygım sonsuz abi eyw.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Kralsın enes braz geridn geliorum ama actgn konulari indriorum genelde belgeseller falan cok hosuma gtti :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

alper lan bırak paylaşsın. kimisi günahtır paylaşmak der kimisi atan seni sevmiycek korsancı oldun der hey gibi böyle düşüne düşüne nereye gidecez. en azından şöyle düşün : ula belki yobazın teki Atatürkü bilmiyordur bu ülkenin insanı olup Atasını tanımayan çok kişi var öyle düşün.

ben Atatürkle ilgili küçük çaptada olsa belgeseller filimler dökümanlar araştırıyorum. bi gün paylaşmayı düşünüyorum.bu belgesel iş bankasının yaptığı sanırım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper asıl Ata'nın belgesellerinden rant sağlamak ya da masrafları karşılamak için satışa sunmek çok yanlış.Devletin bu işlere sponsor olması gerekiyordu.Hatta sponsorluktan öte yüzlerce belgesel çektirip ücretsiz olarak dağıtıma veya internetten halka sunmaya çok önceden başlamış olması gerekiyordu.Sadece Atatürk için değil bütün değerlerimizi önce devletin korumaya ayakta tutmaya çalışması lazım.Kültür ve turizm bakanlığı neden var ? Bakanlık peribacalarının dibine bina diktirecek duruma gelmiş hemde.Devlet üzerine düşen sorumlulukların çok azını yerine getiriyor.Bütün sıkıntı burdan başlıyor.Bir söz türetmişler ki dillerde türkü olacak nerdeyse.Herşeyi devletten beklemeyin deyip duruyorlar.Herşeyi değil ama öncülüğü devletten bekliyoruz... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

alper lan bırak paylaşsın. kimisi günahtır paylaşmak der kimisi atan seni sevmiycek korsancı oldun der hey gibi böyle düşüne düşüne nereye gidecez. en azından şöyle düşün : ula belki yobazın teki Atatürkü bilmiyordur bu ülkenin insanı olup Atasını tanımayan çok kişi var öyle düşün.

ben Atatürkle ilgili küçük çaptada olsa belgeseller filimler dökümanlar araştırıyorum. bi gün paylaşmayı düşünüyorum.bu belgesel iş bankasının yaptığı sanırım.

eyw ahmet abi :| 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    hocam kimin hazırladığı bi belgesel ? biraz ayrıntı verir misin ?

der die das
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:
    hocam kimin hazırladığı bi belgesel ? biraz ayrıntı verir misin ?

Yanılmıyosam alper abinide sölediğine göre trt nin hocam atatürk belgeseli yaşamı öyküsü vs vs 

Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 25