folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk Büstüne Çirkin Saldırı

Atatürk Büstüne Çirkin Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Belkide tahribattada böyle .ççç vardır onlara seslenıom  tam bir .ççç sunuz

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:
    -----------------------------
    ibsoft tartisma yaratmak icin ugrasiyor... haji baska isin yok mu senin?
    Muhattabım sen değilsin, ayrıca müslümanlığı bu saldırıyla bütünleştirmeye çalışan birde bunu Atatürk'ün arkasına saklanarak yapmaya çalışanları görmemezlikten gelemem...

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

ulan o Ulu Önder olmasaydı şimdi adınız marcus, john olcaktı. gene yaşayacaktınız belki ama babanız kim olcaktı orası mechul.

Nasıl oluyorda insan bukadar şerefsiz olabiliyor! Keşke kendi ömrümden ömür gitsede o Ulu Önder yaşayabilse!

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

şöle "banlanırsam banlanırım lan, kimseye minnetim yok" anlamına gelen artistik hareketlere giren müridler yok muu!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

olay çok üzücü gerçekten, çirkin saldırıyı kınıyorum.Bende kocaeli-gebzede oturuyorum.. Olayı gebze den beklerdim de izmitten pek beklemezdim.İzmit gebzeye nazaran daha modern ve çağdaş bir yer.. Bahsi geçen lise zaten pis bir lisedir.. Sorumluların yetkililer tarafından "istenildiği takdirde" bulunabileceğine inanıyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Acaba diyorum bu ve bunun benzeri çirkin saldırıları yapanlar daha öncede olmuştu, yani bu insanları görebilseydim eğer soracağım, yani bunu normal şartlar altında mı yapıyorlar yoksa ilaç vb birşeylermi kullanıyorlar veya hangi akla hizmet ederek yapıyorlar. Yaptımı kınamı yakıyorlar veya ellerine ne geçiyor anlamadım bu gidişlede anlamayacağım heralde

NE-NEDEN-NİÇİN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    yasin_55 bunu yazdı:

şöle "banlanırsam banlanırım lan, kimseye minnetim yok" anlamına gelen artistik hareketlere giren müridler yok muu!

Cok murid var  400 saat bandan korkuo ama bi aq desem 24 saat ban alırım heralde :D

O şerefizliği yapanların Aq..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

thecoltfire bunu yazdı:
    Belkide tahribattada böyle .ççç vardır onlara seslenıom tam bir .ççç sunuz

Ne diyon hoca sen?  

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 3402 Toplam Mesaj: 29