Atatürk Büstüne Çirkin Saldırı
-
Belkide tahribattada böyle .ççç vardır onlara seslenıom tam bir .ççç sunuz
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
ibsoft tartisma yaratmak icin ugrasiyor... haji baska isin yok mu senin?
Muhattabım sen değilsin, ayrıca müslümanlığı bu saldırıyla bütünleştirmeye çalışan birde bunu Atatürk'ün arkasına saklanarak yapmaya çalışanları görmemezlikten gelemem... -
ulan o Ulu Önder olmasaydı şimdi adınız marcus, john olcaktı. gene yaşayacaktınız belki ama babanız kim olcaktı orası mechul.
Nasıl oluyorda insan bukadar şerefsiz olabiliyor! Keşke kendi ömrümden ömür gitsede o Ulu Önder yaşayabilse!
-
şöle "banlanırsam banlanırım lan, kimseye minnetim yok" anlamına gelen artistik hareketlere giren müridler yok muu!
-
olay çok üzücü gerçekten, çirkin saldırıyı kınıyorum.Bende kocaeli-gebzede oturuyorum.. Olayı gebze den beklerdim de izmitten pek beklemezdim.İzmit gebzeye nazaran daha modern ve çağdaş bir yer.. Bahsi geçen lise zaten pis bir lisedir.. Sorumluların yetkililer tarafından "istenildiği takdirde" bulunabileceğine inanıyorum
-
Acaba diyorum bu ve bunun benzeri çirkin saldırıları yapanlar daha öncede olmuştu, yani bu insanları görebilseydim eğer soracağım, yani bunu normal şartlar altında mı yapıyorlar yoksa ilaç vb birşeylermi kullanıyorlar veya hangi akla hizmet ederek yapıyorlar. Yaptımı kınamı yakıyorlar veya ellerine ne geçiyor anlamadım bu gidişlede anlamayacağım heralde
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------şöle "banlanırsam banlanırım lan, kimseye minnetim yok" anlamına gelen artistik hareketlere giren müridler yok muu!
-----------------------------Cok murid var 400 saat bandan korkuo ama bi aq desem 24 saat ban alırım heralde :D
O şerefizliği yapanların Aq..
-
thecoltfire bunu yazdı:
Belkide tahribattada böyle .ççç vardır onlara seslenıom tam bir .ççç sunuz
-----------------------------Ne diyon hoca sen?