folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk Büstüne Teröristbaşının Posterini Yapıştırdılar

Atatürk Büstüne Teröristbaşının Posterini Yapıştırdılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

cordelian bunu yazdı:

ben de sana diyorum ki ortada ülkücülükle ilgili birşey yokken laf atman neden? 

Uzatmaya gerek yok hocam.eylemle pankart acmakla olacak is degil diyorum direk ustune aliyorsun olayi bagirmakla olmuyor icraat lazim demek istedim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Mataramatsuko ve Cordelian

Tekrar söylüyorum

İkinizde Türklükden dem vuruyorsunuz ama birbirinize laf sokacağız diye birbirinizi yiyiyorsunuz...

Siz daha aynı konuda hem fikir olmanıza rağmen birlik olamıyorsunuz büyük çoğunluğumuz aynı fikri ve değerleri savunmamıza rağmen birlik sağlayamadığımızdan bir avuç kahpe cesaretlendirilerek ortalığı yıkıyorlar...

Birbirinize düşeceğinize iki dakika düşünün

Sözüm bu iki arkadaşımız üzerinden herkese ister ülkücü olun ister solcu ister liberal ister kürt kökenli ister laz isterse çerkez, alevi sünni her ne olursanız olun

PKK ve onun destekcisi, yol vericisi kim varsa gereken dersi vermekden kimse çekinmemelidir.

Elinizden ne geliyorsa;

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ozsar07 bunu yazdı:

Mataramatsuko ve Cordelian

Tekrar söylüyorum

İkinizde Türklükden dem vuruyorsunuz ama birbirinize laf sokacağız diye birbirinizi yiyiyorsunuz...

Siz daha aynı konuda hem fikir olmanıza rağmen birlik olamıyorsunuz büyük çoğunluğumuz aynı fikri ve değerleri savunmamıza rağmen birlik sağlayamadığımızdan bir avuç kahpe cesaretlendirilerek ortalığı yıkıyorlar...

Birbirinize düşeceğinize iki dakika düşünün

Sözüm bu iki arkadaşımız üzerinden herkese ister ülkücü olun ister solcu ister liberal ister kürt kökenli ister laz isterse çerkez, alevi sünni her ne olursanız olun

PKK ve onun destekcisi, yol vericisi kim varsa gereken dersi vermekden kimse çekinmemelidir.

Elinizden ne geliyorsa;

Tamam hocam.devlet izin verdikce onlara yasal olarak yapilabilecek bisey yok.sadece eyleme giden gencleri topluma kazandirmak gerek diye dusunmekteyim.kalkip bizde molotof atsak daha kotu.Baska yapilabilecek bisey olmadigina inaniyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

hoca şuna terorist başı demeyin! orospu çocuğu terorist başı deyin daha mantıklı

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Dark_Elf bunu yazdı:

hoca şuna terorist başı demeyin! orospu çocuğu terorist başı deyin daha mantıklı

Adama o şekilde laf söyleme!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

Dark_Elf bunu yazdı:

Neden ?

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

Dark_Elf bunu yazdı:

Neden ?

Gerçekten o işi yapıpta yapmak zorunda olan kişilere, çocuklarına hakaret etmenin anlamı yok ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

efecan123 bunu yazdı:

ricin bunu yazdı:

iç savaş çıkartacaklar...

nasılmı büyük ihtimalle dtp yi meclise almıcaklar..nedenmi başa chp de akp de gelse amerikanın dayattığı heyalet sistemi muhabetine ikiside yeşil ışık yaktı.yani ikiside zükecek belamızı.şimdi ne olacak derseniz benim kestirebildiğim kadarı ile seçimlerden sonra anayasa ve bu heyalet sistemi muhabetini adı altında kürtlere özerklik vermeye kalkacaklar bunuda bizimkiler istiyolar diye değil amerika oralardaki petrolü himayesi altına almak istediği için.Bu özerklik muhabeti ne yapıp ne edip kabul edilecek göreceksiniz bdp de bunu dışarıdan izlicek ona dokunan konularda tepkisini bugünki gibi gösterecek bi şekilde bu özerklik verilirken meclisteki tansiyonu düşürmek için büyük ihtimalle almıcaklar bdp yi meclise kafalarına göre bişi yapıcaklar sonrasında da bdp biz bunu istemiyoruz diyip daha fazlasının arayısı içine girecek böylece iç savaşa sürüklenecez...zaten özerklik verildiği anda bu millet kopar gider...

seneryo mantıklı gibi geliyor ancak bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum en kötü askeri darbeyle bi kaç pkk kafası kesilir tekrar eski haline döner ama ülke yine senelerce geriye döner :S

senaryonun mantıklı olması doğaldırr varsayımlar üzerine değil çünki bu senaryonun asıl sahipleri çevremde mesleği mühendis bilim adamı ve siyasilerdir.Düşündükleri ve şartlarında göz önüne alınarak vardıkları kanaat benimde yukarıda özetini geçtiğim çözümlemeden ibarettir...

BM uluslar arası bir sözleşme imzalatacak türkiyeye amerika bu seçimlerden sonra başa gelecek adama bunu yaptıracak :D bu sözleşmede nedir diye sorarsanız "Halkların kendi kaderini tayin hakkı" diye başlayan ve birçok şeyi içinde kapsayan bir sözlemeden ibaret.

Bu sözleşme imzalandığında türkiyede özerklik isteyen ne kadar topluluk varsa bunu bu sözleşme sayesinde kendi özerkliklerini bu sözleşmenin ardına sığınarak ve bütün Bm üyelerinide arkalarına alarak elde edecekler.Türkiyede bunun önüne geçmek için heyalet sistemine geçecek gibi ama buda yeterli olmicak durum iç karışıklığa gidecek çünki her biri bağımsızlık ta istiyecek :D

hani demişsinya ordu bir kaç pkk lının başını alır diye alamaz bu sözleşmeye imza atıldıktan sonra ordu hiç bişeye karışamaz ki şuan bile kaşıracak durumda değil paşaların yarısı içerde :D ki ordu işe el atmaya kalktığı zaman nato olsun bm milletler abd olsun hooop birader kapı gibi ULUSLAR arası sözleşmede imzan var kılını kıpırdatırsan bineriz tepene diyecekler :D zaten askerin papucundan tut dürbününe kadar nato veriyo :D ne yapacaksın...diplomasidir sesini çıkartmıcaksın haa nolur halk ayaklanır askeri kısımdan bi kaç vatan sever insan evladı kendi çapında bişiler yapar örgütlenir olur biter ama AMERİKA YİNE AMACINA ULAŞMIŞ OLACAKTIR. iç savaş iiyidir iyidir :)

bu millet savaşçı birmillet rahat bizim milletimizi tembelleştiriyor miskinleştiriyor.Bi kez daha kurtuluş savaşına benzer bir mücadele verecek olursak belki o concon gençler ne olduklarını kim olduklarını hatırlarlar ve üstüne bastıkları toprağın kıymetini anlarlar....

iç savaş çıkarsa çok pis karışır kimse durduk yere böyle bişi olsun istemez ama olması gerekiyorsa olur bunu isteyenlerde önemli mesela ne için istedikleride öyle...ama kimi zaman avcılar av için kurdukları tuzaklara da yakalanabilirer ve bunu canlarıyla da ödeyebilirler...önemli olan bunu yapabilmek ve bunun ile beraber gayet güzel de bir temizlik yapılır.iyi bir göz dağı verilebilirse de birdaha böyle birşeye kimse kalkışamaz...ama her halukarda bu ülke osmanlının yaptıklarını tasnif etmem ama amerikaya kadar yardırıp heryeri ele geçirmeden bu ülkede bir gram huzur sağlanmaz. çini japonyayı ve diğer türkleride arkamıza almak lasım ozm bi bok yiyemezler D:

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bu ibne şakirtler yüzünden türk devleti hiç bizaman aşşalanmadığı kadar aşşağılandı, bir avuç çapulcunun terörüne teslim olup koskoca devlet geri adım attı 

bayraklar yerlerde sürünüyo mk devletin memuru kılını kıpırdatamıyor, şakirt pçlerin başa atadığı cumhurbaşkanı teröristleri çankayaya davet ediyor "gelin barışalım" diye bir de utanç verici bir yüzsüzlük arsızlıkla ve teröristler ayağınıza gelemeyiz diye "cumhurbaşkanını" reddediyorlar

yavşak şakirtler çıkıp ampülü burada nasıl savunacaklar merak ediyom ama bi yolunu bulurlar tabi namus haysiyet fln yalan oldu bu ibnelerde ama millet bu kadar aşşalanmayı haketmişmiydi , tamam %90 ı gerizekalı desek bile hiç bir insan evladı böyle hakaret edilmeyi aşşağılanmayı haketmez 

devleti yöneten dallamalar halaaaa teröriste gelin barışalım, kardeş olalım martavalını okuyorlar size verdiğiim her kuruş vergi haram olsun lan allah bin türlü belanızı versin

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

2020 Türkiye'nin işgali. ABD tarafından. Depremden sonra.

2020 hmmm adamlar demekki bizim direncimizi gücümüzü iyi biliyorlarki bunca zamandır oynuyorlar bizimle...valla biraderim bu bahsettiğin muhabet doğru adamlar nivida çölünde tarihinin en büyük tatbikatını yapıyorlar ve tatbikatın ismide şu "BİN YILIN İNTİKAMI" Neden bizim komutanlar dan biri 90lı yıllarda kuzey ıraka sınır ötesi operasyon yaptıktan sonra çıkıpta açıklama yapıyor "BEN BURDAN BİN YIL ÇIKMAM." konuyla ilgili yazı metnini bi ara bulmuştum elime geçerse yayınlarım yine.sonrasında yaşananlar vs. ile ilgili cumhurbaşkanı gizli anlaşmalar yapıyor askeri çekecez diyor askerin mikinde değil eee abd de ne yapıyor askere msj vermek için askerlerimizin başına çuval geçiriyor...çok karışık mevzular ama bu ülke çok feci bir iç savaş ve peşi sıra gelen bir işgal yaşıcak....yemeye ekmek bulamıcak bu millet böyle devam ederse...gelecek neslimizin elbet anası olacak ama babasını  bilemiyorum anlatabilmişimdir umarım...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 14821 Toplam Mesaj: 104